Skolestruktur for skoler på Godsbaneterrænet og i Bådehavnsgadekvarteret

Der er udarbejdet forslag til skolestruktur for skoler på Godsbaneterrænet og i Bådehavngadekvarteret, som sendes i offentlig høring.

Høringsfrist:

22. januar 2023
Indsendt af:
Nowshin Aslam
Dato: 20. november 2022
Svarnummer:
2
By:
Kbh SV
Postnr.:
2450
Vi er for at begge skoler huser 0.-9. klasse hver for sig og arbejder socialøkonomisk sammen. Det er en oplevelse i sig selv for børn i indskolingen at få lov til at opleve de store klasser. Det giver dem et billede at den store verden der venter dem forude. Når de store børn hjælper de små i forskellige situationer skaber det omsorg og hjælpsomhed i dem. Ved at dele dem op mister man en stor del af den sociale læring, som er vigtig for at forme dem til blandt andet at kunne give plads til andre.
Læs høringssvar fra Nowshin Aslam
Indsendt af:
Michala Thygesen
Dato: 18. november 2022
Svarnummer:
1
By:
Valby
Postnr.:
2500
Jeg stemmer for forslaget om, at den nye skole i Bådehavnsgadekvarteret og Ellebjerg Skole er to selvstændige skoler, hvor der er 0.-9. klasse på begge skoler – og hvor de nye skoledistrikter skal være socioøkonomisk blandede. Det gør jeg, da jeg synes, børnerne for stor læring og gavn af hinanden ved at være samlet små og store, som ved emneuger som Ellehøjby mv. Samtidigt frygter jeg, Ellebjergskoles gode ry forgår med omkægningen, skulle det andet forslag blive stemt ind. Lige ledes hvis vi får åbent distrikt imellem skolerne, således man får mulighed for blive blandende socioøkonomisk, tror jeg på, der kan dannes to alsidige og rummelige skoler uden at omstrukturere en allerede eksisterende skole.
Læs høringssvar fra Michala Thygesen