Luftfoto af lokalplanområdet

Kulbanevej Øst - lokalplanforslag

Lokalplanen skal gøre det muligt at udvikle et område ved Kulbanevej/Retortvej med bl.a. boliger og daginstitution med op til 45.000 m².

Høringsfrist:

26. november 2020
Indsendt af:
Michael Rasmussen
Dato: 26. oktober 2020
Svarnummer:
3
By:
VALBY
Postnr.:
2500
Som beboere i Kongshaven er vi interesserede i at beholde den mur, samt den beplantning der findes (træer, buske med videre), som nu findes i skellet mellem DXC grunden og villakvarteret, da vi ellers vil føle os meget generede af etagebyggeriet tæt på vores baghave. Vi vil samtidig appelere til at den nye bebyggelse bliver placeret så langt væk som muligt fra villakvarteret, så vi ikke mister for meget lys.         
Læs høringssvar fra Michael Rasmussen
Indsendt af:
Sisse Sturesson
Dato: 16. oktober 2020
Svarnummer:
2
By:
København
Postnr.:
2450
Hvorfor fælles alle de flotte poppeltræer? Der burde godt kunne reddes 1 eller 2 af dem i den mest vestlige del af den nuværende Kulbanevej. 150 nye træer er fint, men det er de gamle træer som giver karakter og mange andre gode ting, ikke nyplantede træer.
Læs høringssvar fra Sisse Sturesson
Indsendt af:
Kirsten Kauffmann
Dato: 30. september 2020
Svarnummer:
1
By:
Valby
Postnr.:
2500
 I området er der store trafikale problemer og parkeringsmæssige. Efter udbygningen af Grøntorvet parkerer biler tilhører beboere på Gørnttovet på alle mulige steder, og ikke på den tilknyttede betalingsparkering på Grøntorvet. Det bevirker ekstremt dårlige forhold for cyklister, gående og billister i hele området. Det er blot etsprøgsmål om tid før det koster liv eller førlighed. Derfor er det et absolut krav at der skal være gratis parkering til alle de nye biler det nye byggeri fører med sig. Det vil sige mindst to Parkerings pladser per lejemål. samt en forbedring af cykelstier og vejbaner i området, Der efter det meget byggeri på Grøntorvet er ødelagt også ned langs Vigerslev Alle.
Læs høringssvar fra Kirsten Kauffmann