Luftfoto der viser lokalplanområdet

Carlsberg II tillæg 7 - lokalplanforslag

Lokalplantillægget skal gøre det muligt at ophæve den gældende lokalplans bestemmelser om en nærgenbrugsstation.

Høringsfrist:

29. august 2024
Indsendt af:
Malindi Wilks
Dato: 10. juli 2024
Svarnummer:
28
By:
København V
Postnr.:
1799
Jeg ønsker at udtrykke min dybe uenighed med forslaget om at sløjfe genbrugsstationen i den nye bydel. Eftersom Københavns Kommune (KK) og  (CBY) ønsker en bydel uden biler og stort set har færdigbygget en bydel, som besværliggør og fordyrer det at være bilejer, er det en klar serviceforringelse at sløjfe en nærgenbrugsstation. Det er nødvendigt at overveje, hvor alle de nye beboere i bydelen skal gå hen med deres genbrugsmateriale, hvis denne station fjernes. Serviceforringelse og behov for nærgenbrugsstation Sløjfningen af genbrugsstationen vil uden tvivl medføre en markant serviceforringelse for CB Byens beboere. En nærgenbrugsstation er essentiel i en bydel, hvor bilbrug er nedprioriteret, da den gør det muligt for beboerne nemt og bekvemt at aflevere deres genbrugsmateriale uden at være afhængig af biltransport. Bilfri politik og nødvendigheden af genbrugsstationer Københavns Kommune har en klar politik om at reducere bilbrug, hvilket afspejles i Carlsberg Byens design og infrastruktur. I en sådan kontekst er det nødvendigt at have en nærgenbrugsstation for at imødekomme beboernes behov for genbrugsmuligheder. Uden en nærliggende station vil beboerne stå over for betydelige udfordringer i forhold til korrekt affaldshåndtering og genbrug. Krav fra Teknik- og Miljøudvalget Teknik- og Miljøudvalget har tidligere sat krav om, at andre byudviklingsområder skal have en nærgenbrugsstation. Dette krav er senest blevet stillet i forbindelse med lokalplanforslaget, og det bør også gælde for den nye bydel. At fravige fra dette princip vil skabe inkonsistens i kommunens politik og planlægning og kan skade tilliden til kommunens forvaltning. Opfordring til at bevare genbrugsstationen På baggrund af ovenstående vil jeg stærkt opfordre til, at Københavns Kommune ikke sparer de penge, det koster at opretholde genbrugsstationen, men i stedet fortsætter med at tilbyde denne essentielle service til bydelens beboere. Bevarelsen af genbrugsstationen er ikke kun en nødvendighed for at sikre korrekt affaldshåndtering, men også for at understøtte kommunens vision om en bæredygtig og bilfri bydel.
Læs høringssvar fra Malindi Wilks
Indsendt af:
Dani
Dato: 8. juli 2024
Svarnummer:
27
By:
København V
Postnr.:
1799
Fornuftig beslutning.
Læs høringssvar fra Dani
Indsendt af:
MM
Dato: 8. juli 2024
Svarnummer:
26
By:
København V
Postnr.:
1799
Fornuftig beslutning af sløjfe genbrugsstation i tæt beboet område. Evt. Enghave genbrugsstationen kunne udvides. 
Læs høringssvar fra MM
Indsendt af:
Frederik
Dato: 8. juli 2024
Svarnummer:
25
By:
Kbh V
Postnr.:
1799
Det må da ses som et krav for så store nye bydele at have en nærgenbrugsstation. Langt de færreste beboere har biler eller ladcykler at fylde op med skrald til at transportere større distancer. Konsekvensen i stor skala bliver mere fejlsortering, hvilket ikke er i nogens interesse - især ikke en kommunne, der angiveligt har miljøet højt på prioritetslisten.
Læs høringssvar fra Frederik
Indsendt af:
Elena Bakanaite
Dato: 8. juli 2024
Svarnummer:
24
By:
København V
Postnr.:
1799
Virkelig dårlig ide. Vi har brug for en genbrugsstation og lidt ro efter mange års byggeri
Læs høringssvar fra Elena Bakanaite
Indsendt af:
Henrik Hedegaard Jensen
Dato: 8. juli 2024
Svarnummer:
23
Virksomhed / Organisation :
Coface
By:
København V
Postnr.:
1799
Da genbrugsstationen Enghave Nærgenbrugsstation kun har status som værende midlertidig, så vil det være et stort tab for Carlsbergbyen, hvis muligheden for at benytte en genbrugsstation i lokalområdet forsvinder. Mange har ikke bil, så det er væsentligt at der findes en Nærgenbrugsstation i området, da der er mange beboere. Carlsbergbyen mangler i øvrigt ikke flere beboer, men derimod institutioner til børn. 
Læs høringssvar fra Henrik Hedegaard Jensen
Indsendt af:
Lars Bloch
Dato: 8. juli 2024
Svarnummer:
22
By:
København V
Postnr.:
1799
Jeg skal hermed gøre indsigelse overfor at kravet om etablering af en nær genbrugsstation i Carlsberg Byen udtages af lokalplanen, hvilket begrundes i følgende: 1. Der vil være tale om en serviceforringelse for borgerne i Carlsberg Byen, da vi vil få væsentlig længere afstand til en genbrugsstation, specielt henset til at nær genbrugsstationen Enghave er en midlertidig genbrugsstation. 2. Københavns Kommune ønsker, at færre borgere har bil, og når man ikke har en genbrugsstation indenfor en relativ kort afstand fra sin bolig, må man anvende en bil for at komme af med sit genbrugsaffald. 3. Teknik- og Miljøudvalget stiller i andre byudviklingsområder krav om etablering af en nær genbrugsstation, senest i Jernbanebyen, hvorfor jeg står uforstående overfor, at kravet ikke skal gælde i Carlsberg Byen. Der bør være lighed for alle de nye byudviklingsområder i København. 4. En nær genbrugsstation kan sikre, at der ikke efterlades affald på gader og pladser. 5. Kommunen har udarbejdet en orientering om status på Cirkulær København, dokument nr. i F2 71316, dateret 23-02-2023. Hvis KK har et så højt ambitionsniveau, jvf. ovennævnte dokument, så hjælper det nok ikke at fjerne eller undlade at etablere flere nær genbrugsstationer. 6. Det giver ikke mening, at man endnu engang ændrer lokalplanen, i det vi, som har bosat os i Carlsberg Byen, har en berettiget forventning om, at de krav, som fremgår af lokalplanen, fastholdes.
Læs høringssvar fra Lars Bloch
Indsendt af:
Emil
Dato: 6. juli 2024
Svarnummer:
21
By:
Vesterbro
Postnr.:
1799
Fornuftig beslutning af sløjfe genbrugsstation i tæt beboet område. Alt hvad der kan være med til at mindske trafik op af ny carlsberg vej er en gevinst. Jeg er ikke imod en genbrugsstation generelt men hvis der er et voksende behov må Enghave genbrugsstationen kunne udvides. 
Læs høringssvar fra Emil
Indsendt af:
Michaela Pihl Olsen
Dato: 5. juli 2024
Svarnummer:
20
By:
København V
Postnr.:
1799
Jeg ønsker ikke oprettelse af en genbrugsstation. 
Læs høringssvar fra Michaela Pihl Olsen
Indsendt af:
Jakob Filippson
Dato: 4. juli 2024
Svarnummer:
19
By:
København V
Postnr.:
1799
Jeg går ind for tillægget om at ændre brugen af stueetagen på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Lagergade, til lejligheder og/eller service erhverv frem for genbrugsstation da vi allerede har løsninger i de enkelte ejendomme til sortering og genbrug. Hvis ikke dette er tilstrækkeligt så kan vi bruge Enghave nærgenbrugsstation eller den reelle genbrugsstation i Sydhavnen. Jeg så hellere at stuen blev brugt til at skabe byliv. Derfor min opbakning til dette forslag. 
Læs høringssvar fra Jakob Filippson
Indsendt af:
Søren Madsen
Dato: 4. juli 2024
Svarnummer:
18
By:
Vesterbro
Postnr.:
1799
Jeg støtter forslaget om ændring af lokalplanen. Alle ejendomme i Carlsbergbyen har affaldssortering og rum til storskrald. Samtidig er der ikke langt til andre genbrugsstrationer. Området på Ny Carlsbergvej er desuden et meget attraktivt boliområde ift. mange andre nærliggende områder, herunder områder tæt på banelegemet, hvor det vil være langt mere nærliggende at etablere en permanent genbrugsplads. Slutteligt vil jeg være bekymret for den øgede trafik ind og ud af Carlsbergbyen samt parkering af biler, lastbiler og trailere, som en genbrugsplads vil forårsage.
Læs høringssvar fra Søren Madsen
Indsendt af:
Daniel
Dato: 3. juli 2024
Svarnummer:
17
By:
København
Postnr.:
1799
Eftersom KK og CBY ønsker en bydel uden biler og nu stort set har færdigbygget en bydel, som besværliggør og fordyrer det at være bilejer, er det en klar serviceforringelse at sløjfe en nærgenbrugsstation - hvor skal alle de nye beboere i bydelen gå hen med deres genbrugsmateriale? Jeg vil opfordre til, at KK lader være med at spare de få penge og i stedet giver bydelen den service, som oprindeligt blev stillet beboerne i udsigt.
Læs høringssvar fra Daniel
Indsendt af:
Daniel Warming
Dato: 3. juli 2024
Svarnummer:
16
By:
København V
Postnr.:
1799
Der er tale om en forringelse af serviceniveauet som Carlsbergbyen lovede.  Desuden bliver det væsentligt sværter at undvære en bil, særligt i en bydel hvor en p-licens allerede kosten næsten 1.400 kr om måneden (uhørt højt pga. monopol på p-pladserne).   Forslaget om nedlæggelse af pladsen tilgodeser bestemt ikke beboerne i området. 
Læs høringssvar fra Daniel Warming
Indsendt af:
Tobias Bach Fijn van Draat
Dato: 3. juli 2024
Svarnummer:
15
By:
København V
Postnr.:
1799
Jeg er dybt skuffet over at Københavns Kommune nu planlægges endnu en serviceforringelse for beboere i Carlsbergbyen. Vi har i forvejen for få institutionspladser og ingen mulighed for beboerparkering.  Uden den planlagte nærgenbrugsstation vil det blive væsentligt sværere som beboer i Carlsbergbyen 1) at leve op til krav om affaldssortering, idet afstanden til en genbrugsstation vil blive væsentligt længere 2) at undvære en bil for at komme af med sit affald (vi har i forvejen udfordringer med at folk stiller deres affald på gaden) 3) at argumentere for at værdien/attraktiviteten af området vil være på højde med de øvrige dele af København som modtager et markant højere serviceniveau fra Københavns Kommune hvilket vil forringe værdien af ejendommene i Carlsbergbyen. Desuden vil forslaget medføre en endnu højere bebyggelsesgrad, som i forvejen er alt for høj i Carlsbergbyen. Området er ikke dimensioneret til så højt et antal indbyggere og man risikere at ødelægge et område som ellers kan være med til at højne niveauet på hele Vesterbro.
Læs høringssvar fra Tobias Bach Fijn van Draat
Indsendt af:
Selma M. Faber
Dato: 3. juli 2024
Svarnummer:
14
By:
KBH V
Postnr.:
1799
Kære Københavns Kommune, Min mand og jeg, som har boet i Carlsberg Byen siden 2019 er meget i mod at der skal laves om i lokalplanen og at planen om nær-genbrugsstationen skal aflyses. Der er store problemer med genbrugs-affald i vores ejendom og det har der været fra start. Der bliver jævnligt smidt møbler og alle slags brugbare sager og genbrugelige materialer ud i vores affaldscontainer. Og problemet stopper aldrig. Der er rigtig mange bestyrelser i ejendommene her i bydelen, der kæmper med at holde opgange/kældre/affaldsrum fri for ting, der egentlig hører til på genbrugstation. For ikke at nævne den brandfare dette også bringer med sig. Vi betaler en meget høj pris til fælles-ejerforeningen i Carlsberg for vedligehold af veje og grønne arealer og så skal vi også betale 1300,- om måneden til APCOA/Carlsberg Byen for at have en bil parkeret. Hvis det er Københavns Kommunes ønske, at vi ikke skal have biler i kommunen, ser vi det som en vigtig ting, at det er muligt at komme til en NÆR genbrugsstation. Alt dette bidrager til, at vi føler os som andenrangsborgere, som skal betale i dyre domme for at vi vedligeholde området selv og hvad får vi så igen? Hvordan bliver det en rar bydel, hvor det føles rimeligt at vi betaler for hele området selv?  Vi håber meget, at planen om nærgenbrugsstation fastholdes.
Læs høringssvar fra Selma M. Faber
Indsendt af:
Ulla Olsen
Dato: 3. juli 2024
Svarnummer:
13
By:
København
Postnr.:
1799
Jeg er meget skuffet og overrasket over, Københavns Kommune vil fjerne den planlagte genbrugsstation, som uden tvivl er en forringelse for området.    Overordnet vil jeg fremhæve følgende forhold - at der er tale om en serviceforringelse - at mange ikke har bil hvorfor en nærgenbrugsstation er godt og miljøvemligt
Læs høringssvar fra Ulla Olsen
Indsendt af:
Jeppe Udesen
Dato: 3. juli 2024
Svarnummer:
12
By:
København V
Postnr.:
1799
Til Teknik- og Miljøudvalget, Jeg skriver for at udtrykke min bekymring over forslaget om at ændre de oprindelige planer for etableringen af en nærgenbrugsstation i Carlsberg Byen og i stedet bygge boliger på det pågældende areal. Det er min holdning, at denne ændring ikke bør gennemføres, og jeg vil gerne understrege følgende punkter: Serviceforringelse: Fjernelsen af den planlagte nærgenbrugsstation vil være en klar serviceforringelse for beboerne i Carlsberg Byen. Den oprindelige plan ville give os nem adgang til at aflevere storskrald og genbrugsmaterialer, hvilket er en vigtig del af en moderne, bæredygtig bydel. Uden denne facilitet vil vi få længere til nærmeste genbrugsstation, hvilket kan føre til, at flere vil ty til at efterlade storskrald i de almindelige skralderum, hvilket allerede er et stort problem. Afhængighed af biler: Københavns Kommune opfordrer beboerne til ikke at eje biler som led i byens bæredygtighedsmål. En nærgenbrugsstation er en nødvendig facilitet for at opnå dette mål, da det gør det muligt for os at aflevere affald uden behov for biltransport. Uden en nærliggende genbrugsstation vil det blive langt vanskeligere for beboerne at håndtere deres affald korrekt uden bil. Krav i andre byudviklingsområder: Teknik- og Miljøudvalget har stillet krav om, at andre nye byudviklingsområder skal have en nærgenbrugsstation. Senest er dette krav blevet stillet i forbindelse med lokalplanforslaget for Jernbanebyen. Det virker derfor inkonsekvent og uretfærdigt, at Carlsberg Byen skulle undtages fra denne praksis. For at opretholde en høj standard for affaldshåndtering og bæredygtighed i Carlsberg Byen, og for at sikre en god service for alle beboere, opfordrer jeg på det kraftigste til, at I bevarer planerne om en nærgenbrugsstation og undlader at ændre byggetilladelsen til boliger. Jeg håber, at I vil tage disse betragtninger med i jeres endelige beslutning. Med venlig hilsen, Jeppe Ellekrog Udesen
Læs høringssvar fra Jeppe Udesen
Indsendt af:
Anis Zouzou
Dato: 3. juli 2024
Svarnummer:
11
By:
København V
Postnr.:
1799
Jeg er overrasket og skuffet over man overvejer at sløjfe en nærgenbrugsstation, da det store antal beboere hvor mange ikke har bil har brug for en genbrugsstation. keg er bestyrelsesmedlem i Brygmesterhus og det er tydeligt der er behov for en genbrugsstation i nærmiljøet, så man undgår folk ikke afskaffer større affald.   Hvis lokalplanen ændres er det en tydelig serviceforringelse til et område hvor der i forvejen er mange bolig m2 og understøtter ikke miljøhensyn     Overordnet vil jeg fremhæve følgende forhold - at der er tale om en serviceforringelse - at mange ikke har bil hvorfor en nærgenbrugsstation er godt og miljøvemligt - at Teknik- og Miljøudvalget har og sætter krav om at andre byudviklingsområder skal have en nær genbrugsstation, senest er kravet stillet i forbindelse med lokalplanforslaget for Jernbanebyen.  Det forekommer at man sætter en simpel økonomisk fordel på 400m2 bolig over områdets miljøhensyn og hensyn til beboere uden bil
Læs høringssvar fra Anis Zouzou
Indsendt af:
Pia Sørensen
Dato: 3. juli 2024
Svarnummer:
10
By:
København V
Postnr.:
1799
Ang. https://dokument.plandata.dk/20_11339597_1719929377594.pdf  ændring af lokalplan om nærgenbrugsstation i Carlsbergbyen. Det må anses som en tydelig serviceforringelse for beboerne i denne del af Kbh, og en fejl ikke at gennemføre den oprindelige plan. Opfordring fra Kbh Komm. om færre biler i byen er ikke i overensstemmelse med en beslutning om at fravælge en nærgenbrugsstation. Uden bil er mulighederne for at komme af med affald udover husholdningsaffald m.v. udfordrende.
Læs høringssvar fra Pia Sørensen
Indsendt af:
Ana Pastor
Dato: 3. juli 2024
Svarnummer:
9
By:
Cph
Postnr.:
1799
  Hvis lokalplanen ændres kommer der ikke en nærgenbrugsstation i Carlsbergbyen hvilket må anses for er service forringelse..Vi får længere til en genbrugsstation og dermed er der tale om en serviceforringelse. - at der er serviceforringelse - l Københavns Kommnune gerne ser at man ikke har bil, uden bil er det nødvendigt med en nærgenbrugsstation - at Teknik- og Miljøudvalget har og sætter krav om at andre byudviklingsområder skal have en nær genbrugsstation, senest er kravet stillet i forbindelse med lokalplanforslaget for Jernbanebyen. 
Læs høringssvar fra Ana Pastor
Indsendt af:
Marc Østergaard Nielsen
Dato: 3. juli 2024
Svarnummer:
8
By:
KØBENHAVN V
Postnr.:
1799
Det er en klar serviceforringelse i en allerede tætbeboet bydel. Vi har ingen bil grundet de absurd høje p-afgifter så en nærgenbrugsstation er essentiel for at vi kan komme forsvarligt af med vores skrald. I forvejen stiller folk storskrald på gaden, dette formentligt blive forværret hvis den bliver konverteret til boliger.
Læs høringssvar fra Marc Østergaard Nielsen
Indsendt af:
Thomas Ebdrup
Dato: 3. juli 2024
Svarnummer:
7
By:
København
Postnr.:
1799
Høringssvar om fjernelse af en nærgenrbugsstation, som skulle have været etableret i Carlsberg Byen. Jeg vil som beboer i Carlsbergbyen gerne påpege det kritisable i, at Københavns Kommune påtænker at fjerne nærgenbrugsstationen. Jeg vil i den forbindelse gerne påpege, at - at der er tale om en serviceforringelse - at Københavns Kommnune gerne ser at man ikke har bil, uden bil er det nødvendigt med en nærgenbrugsstation - at Teknik- og Miljøudvalget har og sætter krav om at andre byudviklingsområder skal have en nær genbrugsstation, senest er kravet stillet i forbindelse med lokalplanforslaget for Jernbanebyen.    Det har i lang tid været praksis i Københavns Kommune, at bygherrer får lov at forringe deres oprindelige tilbud, efter opførelse. Det fører til en dårligere by, og er en trist forvaltningspraksis på kommunen.  Med venlig hilsen, Thomas Ebdrup 
Læs høringssvar fra Thomas Ebdrup
Indsendt af:
Mikael aunvig
Dato: 3. juli 2024
Svarnummer:
6
By:
Frederiksberg
Postnr.:
1801
Klar serviceforringelse i forhold til hvad vi blev stillet i udsigt da vi flyttede til cby. Kommunen vil have bilerne ud af byen/ begrænset bilismen. Men hvordan skal vi så komme af med vores storskrald ? Skal vi tage bussen? Samtidig er det ofte at skraldet bliver stillet i kældre eller på udearealer indtil nogen får det fjernet. Strider kraftigt imod miljø og genbrug hvis folk blot smider i restaffald istedet for det kan blive korrekt sorteret eller andre kan få glæde af det i “byttecontainer” på genbrugsstationen. Virker som et bevidst økonomisk initiativ fra cby hvilket ikke er overraskende ift hvordan de håndterer andre sager i forbindelse med udbedringer i lejlighederne.  mikael
Læs høringssvar fra Mikael aunvig
Indsendt af:
Rasmus Søndergaard
Dato: 3. juli 2024
Svarnummer:
5
By:
København V
Postnr.:
1799
Til Københavns Kommune, Som beboer i Carlsberg Byen er jeg dybt skuffet over Tillæg 7 til lokalplanforslaget, der ophæve den gældende lokalplans bestemmelser om en nærgenbrugsstation blot så Københavns Kommune og Carlsberg Byen P/S kan spare penge. Der er tale om en markant serviceforringelse for vi, der bor i Carlsberg Byen og et svigt fra kommunes side. I Københavns Kommune ser man eftersigende gerne at mange borgere ikke har bil. I så fald er det nødvendigt med en nærgenbrugsstation. Teknik- og Miljøudvalget sætter krav om at andre byudviklingsområder skal have en nærgenbrugsstation, senest er kravet stillet i forbindelse med lokalplanforslaget for Jernbanebyen. Det bør naturligvis også gælde for Carlsberg Byen. Som beboer i kvarteret har man i forvejen en oplevelse af at Københavns Kommune ikke formår at levere tilstrækkeligt med offentlige service for borgerne i Carlsberg Byen, fx i form af nok daginstitutioner. Jeg opfordrer derfor kraftigt til at kommunen tænker sig godt om og genovervejer tillægget til lokalplanforslaget. Mvh. Rasmus Søndergaard
Læs høringssvar fra Rasmus Søndergaard
Indsendt af:
Jakob Dyhr
Dato: 3. juli 2024
Svarnummer:
4
By:
København V
Postnr.:
1799
Hej, Jeg har meget svært ved at forstå hvordan man kan udlægge et område der skal gavne lokale beboere med en god måde at komme af med sit affald/genbrug, og istedet vil kapitalisere yderligere på et område der i forvejen oplever væsentligt forringede vilkår ift. andre bydele i København, eksempelvis mangel på kommunal beboerlicens, manglende offentlig skole mm. Ligeledes, fra et miljømæssigt perspektiv er det da også ret ringe at vi skal sætte os ind i en bil og fragte vores ting væk, hvordan bidrager det til Københavns kommunes mål om at udlede mindre co2 i fremtiden? Derudover forstår jeg heller ikke hvordan dette flugter med at der er krav ved andre nye byggerier i kommunen om at der skal etableres en nærgenbrugsstation. Hvordan kan dette afkræves andre steder, hvis man ikke selv ønsker at efterleve det i dette tilfælde? Jeg synes det er utroligt skuffende at kommunen konsekvent besværliggør det for beboere i en ny bydel som Carlsbergbyen, og modarbejder beboernes behov, blot for at "spare penge". Hilsen Jakob
Læs høringssvar fra Jakob Dyhr
Indsendt af:
Anders Vittrup
Dato: 3. juli 2024
Svarnummer:
3
By:
København
Postnr.:
1799
Området har allerede en rigtig høj bolig og erhvervsbyggeri procent, så der er tydeligvis brug for en genbrugsstation. Området sejler allerede i dag i affald som hører hjemme på en genbrugsstation, så hvorfor dog fjerne den mulighed det vil give for at kunne undgå at affald dumpes på gaderne.  Det er en rigtig dårlig ide, og lugter af et knæfald for Carlsberg Byen P/S.
Læs høringssvar fra Anders Vittrup
Indsendt af:
Marianne Breds Geoffroy
Dato: 3. juli 2024
Svarnummer:
2
By:
København
Postnr.:
1799
Jeg er bestyrelsesformand og vil på foreningens vegne bede om at der etableres nærgenbrugsstation. Vi er mange beboere i Carlsbergbyen og vi har brug for at denne bydel fungerer - en nærgenbrugsstation er vigtig for bydelen hvor mange flytter ud og ind hele tiden. I håb om imødekommenhed fra politisk hold.
Læs høringssvar fra Marianne Breds Geoffroy
Indsendt af:
Jeanne Nyegaard
Dato: 3. juli 2024
Svarnummer:
1
By:
København V
Postnr.:
1799
Det er allerede tydeligt at de almindelige affaldsrum bliver brugt til storskrald og at beboerne dermed ikke tager det med til Enghave genbrugstationen. Jeg er overbevist om at jo lettere man gør det at komme af med storskrald jo større chance er der også for at folk gør det rigtigt. Derfor er jeg imod ikke at anlægge en genbrugsstation i Carlsbergbyen.
Læs høringssvar fra Jeanne Nyegaard