Opdeling af Harrestrup Å Skole

Forslag om opdeling af Harrestrup Å Skole i tre selvstændige skoler med tilhørende opdeling af skoledistriktet i to ny distrikter.

Høringsfrist:

25. august 2024
Indsendt af:
Fatima haj
Dato: 29. juni 2024
Svarnummer:
4
By:
Valby
Postnr.:
2500
Vi ønsker en selvstændig skole som gammel kirsebærhave skolen, med en selvstændig ledelse. Flere skoler under en ledelse fungere absolut på ingen måder- man taber mange børn undervejs.  Vi ønsker EN skole og under EN ledelse
Læs høringssvar fra Fatima haj
Indsendt af:
Vivi
Dato: 28. juni 2024
Svarnummer:
3
By:
Valby
Postnr.:
2500
Der har været en masseflugt af elever, lærerer og især mellemledere, og det kan ikke blive ved med at gå. Det fungerer simpelthen ikke med én skoleleder til 3 matrikler. Det bør være 3 selvstændige skoler med hver deres skoleleder. Skolelederne vil på den måde have mere føling med sine mellemledere, lærere og eleverne, så trivslen kan bedres for dem alle. Projektet “Harrestrup Å” var en fin tanke, men praksis har tydeligt vist, at det på ingen måde fungerer, og det må man også kunne erkende, og derved lave planen om fremfor at holde fast for enhver en pris. Lad os få de gamle skolenavne tilbage - Kirsebærhaven og Lykkebo - det betyder enormt meget for samhørighedsfølelsen og den fælles identitet.
Læs høringssvar fra Vivi
Indsendt af:
Aftab Mohammad
Dato: 28. juni 2024
Svarnummer:
2
By:
Valby
Postnr.:
2500
Det skal blive til 3 små selvstændige skoler.
Læs høringssvar fra Aftab Mohammad
Indsendt af:
Elevrådet HSF Blå afd. BH kl.-5.kl.
Dato: 19. juni 2024
Svarnummer:
1
Virksomhed / Organisation :
Harrestrup Å skole afd. Blå
By:
Valby
Postnr.:
2500
Vi kunne godt tænke os: en skoleleder, som er tættere på og kender os, elever.  en skoleleder, som er nærværende og har en føling med, hvad der rører sig på skolen. at beslutningstagerne er tættere på skolen, hvilket betyder, at beslutninger kan tages hurtigere. vi tror på, at en skoleleder tæt på, giver større trivsel blandt eleverne. at skolelederen inddrager eleverne i forhold til de traditioner, som er på skolen Blandt nogle elever er der et ønske om, at skolerne kommer til at gå fra børnehaveklasse til og med 9. klasse. Forpersonerne for elevrådet BH kl.-5. kl HSF Blå afd.   
Læs høringssvar fra Elevrådet HSF Blå afd. BH kl.-5.kl.