Foto over lokalplanområdet Drejervej

Drejervej - lokalplanforslag

Lokalplanen vil muliggøre nedrivning af erhvervsbygninger og opførelse af boliger og serviceerhverv og sikre bevaringsværdige kulturmiljøer.

Høringsfrist:

28. september 2020
Indsendt af:
Metroselskabet I/S
Dato: 22. juli 2020
Svarnummer:
3
Vedhæftede filer: 1
Virksomhed / Organisation :
Metroselskabet I/S
By:
København S
Postnr.:
2300
Se venligst vedhæftede bilag.
Læs høringssvar fra Metroselskabet I/S
Indsendt af:
Christian Primdahl
Dato: 20. juli 2020
Svarnummer:
2
By:
København NV
Postnr.:
2400
Jeg vil forslå at der til entreprenører der skal udfører byggearbejdet stilles krav om at trafik med køretøjer over 3500 kg. til og fra byggeplads skal foregår direkte fra Frederiksborgvej eller Lygten til Drejervej. Det vil sige at Rebslagervej ikke skal benyttes til gennemkørselsvej af entreprenørlastbiler i byggeperiode. Rebslagervej er i forvejen meget smal og ikke egnet til al den lastbiltrafik. Den benyttes af mange børn, unge og cykelister samt er en skolevej. 
Læs høringssvar fra Christian Primdahl
Indsendt af:
Banedanmark
Dato: 7. juli 2020
Svarnummer:
1
By:
København SV
Postnr.:
2450
Til Københavns Kommune Banedanmark har via abonnementet på Plandata fået besked om jeres fremlagte forslag til lokalplan 10050457 for "Drejervej". Vi skal for god ordens skyld oplyse, at vi ikke har bemærkninger til forslaget. Banedanmark er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi modtager om dig. Læs mere om vores persondatapolitik på banedanmark.dk. Hvis du sender følsomme eller fortrolige oplysninger til os, opfordrer vi til, at du bruger din digitale postkasse på borger.dk eller virk.dk Christian Granzow Holm Studentermedhjælper Banedanmark Arealer & Forvaltningsmyndighed Vasbygade 10 2450 København  cghl@bane.dk www.banedanmark.dk
Læs høringssvar fra Banedanmark