Teglværkshavnen tillæg 10 - lokalplanforslag

Lokalplanen skal gøre det muligt at opføre et nybyggeri til skole og daginstitution.

Høringsfrist:

3. september 2020
Indsendt af:
Banedanmark
Dato: 28. juni 2020
Svarnummer:
3
By:
København SV
Postnr.:
2450
Til Københavns Kommune Banedanmark har via abonnementet på Plandata fået besked om jeres fremlagte forslag til lokalplan 310-10 for "Teglværkshavnen tillæg 10". Vi skal for god ordens skyld oplyse, at vi ikke har bemærkninger til forslaget. Banedanmark er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi modtager om dig. Læs mere om vores persondatapolitik på banedanmark.dk. Hvis du sender følsomme eller fortrolige oplysninger til os, opfordrer vi til, at du bruger din digitale postkasse på borger.dk eller virk.dk Christian Granzow Holm Studentermedhjælper Banedanmark Arealer & Forvaltningsmyndighed Vasbygade 10 2450 København  cghl@bane.dk www.banedanmark.dk
Læs høringssvar fra Banedanmark
Indsendt af:
Kenneth Nielsen
Dato: 16. juni 2020
Svarnummer:
2
By:
København
Postnr.:
2200
Ift. lokalplanstekst bør skrevne "Kantzone b skal være 2-2,5 m dyb langs skel mod den grønne kile og mindst 0,6 m dyb mod byrum 1 - side 24."; præciseres generelt på kortbilag. Dermed bør der påføres en målkæde som siger 2-2,5 m fra skel imod den grønne kile og angivne byggefelt.  
Læs høringssvar fra Kenneth Nielsen
Indsendt af:
Stephanie
Dato: 4. juni 2020
Svarnummer:
1
By:
København SV
Postnr.:
2450
Nu hvor det bliver en bygning, der ikke er specielt publikumsorienteret, tror jeg, det er særdeles vigtigt, at man i det mindste indtænker, at det "offentligt tilgængelige byrum" samt forpladsen gøres hyggelig og indbydende - med masser af grønt, og noget, der indbyder til, at man tager ophold på bænke eller lignende. Der mangler i den grad samlingssteder på Teglholmen. Den Grønne Kile er godt nok grøn, men den er ikke et naturligt samlingssted, men mere et gennemgangssted. Der mangler et sted, hvor man lige sætter sig med en kop kaffe, så det kunne være fedt, hvis denne skole- og daginstitutionsbygning kan integrere dette behov. Derudover ville det være fedt, hvis der for engangs skyld kunne tænkes i andre bygningsmateriale end tegl og glas. Der mangler et organisk og mere levende byggeri i området til at bløde de mange hårde overflader op. Noget, der er med til at bløde det op, er jo også mængden af grønt, og det kunne være fedt, hvis der, udover de 18 træer, kunne indtænkes flere grønne elementer som vilde bede, klatreplanter osv.  Noget, der i den grad også mangler i området, er gode og hyggelige legepladser i umiddelbar nærhed, hvor man kan tage børnene hen i weekenderne. Derfor ville det være fedt, hvis der indarbejdes udendørs legearealer, som vil være offentligt tilgængelige for borgerne i weekenderne, når institutionerne er lukket.
Læs høringssvar fra Stephanie