Oprettet: 4. juni 2020
Svarnummer:
1

Indsendt af

Stephanie

Postnr.

2450

By

København SV

Høringssvar

Nu hvor det bliver en bygning, der ikke er specielt publikumsorienteret, tror jeg, det er særdeles vigtigt, at man i det mindste indtænker, at det "offentligt tilgængelige byrum" samt forpladsen gøres hyggelig og indbydende - med masser af grønt, og noget, der indbyder til, at man tager ophold på bænke eller lignende. Der mangler i den grad samlingssteder på Teglholmen. Den Grønne Kile er godt nok grøn, men den er ikke et naturligt samlingssted, men mere et gennemgangssted. Der mangler et sted, hvor man lige sætter sig med en kop kaffe, så det kunne være fedt, hvis denne skole- og daginstitutionsbygning kan integrere dette behov.

Derudover ville det være fedt, hvis der for engangs skyld kunne tænkes i andre bygningsmateriale end tegl og glas. Der mangler et organisk og mere levende byggeri i området til at bløde de mange hårde overflader op. Noget, der er med til at bløde det op, er jo også mængden af grønt, og det kunne være fedt, hvis der, udover de 18 træer, kunne indtænkes flere grønne elementer som vilde bede, klatreplanter osv. 

Noget, der i den grad også mangler i området, er gode og hyggelige legepladser i umiddelbar nærhed, hvor man kan tage børnene hen i weekenderne. Derfor ville det være fedt, hvis der indarbejdes udendørs legearealer, som vil være offentligt tilgængelige for borgerne i weekenderne, når institutionerne er lukket.

Få nyt om høringer

Abonnér