Oprettet: 31. maj 2022
Svarnummer:
11

Indsendt af

Klavs Jarl Jørgensen

Postnr.

2150

By

Nordhavn

Høringssvar

Ændringen til Sundmolen i Nordhavn tillæg 2 - lokalplanforslag bedes afvist med følgende begrundelser:

1. Projektet er forsinket og planlægges nu gennemført efter at omkringliggende byggerier er beboede. By & Havn er ganske enkelt for sent ude. Så fremfor at godkende påbygningen, bør kun renovering af den oprindelige bygninng godkendes. Påbygningen vil betyde endnu en meget stor belastning af de nærmeste beboere, som bor mindre en 10 meter fra bygningen. Der har været rigeligt med dispensationer til fordel for By & Havn og til væsentlig ulempe for beboerne i området!

2. Dernæst er påbygningen alt for høj med den konsekvens af de nærmeste lejligheder mister meget lys og får en dødsyg udsigt lige over for By & Havns mørke påbygning. Med BIG dispensationen har man rigeligt tilgodeset By & Havns interesser i området, så nu er det tid for at lytte til borgerne (vælgerne)!

3. Påbygningen er planlagt med et relativt lille udlejningsareal ud af det samlede projekt, da man har planlagt en åben gård for en stor del af påbygningen. Dermed repræsenterer det udlejningsbare areal ganske lidt, som let kan findes andre steder i Nordhavn.

4. Yderligere er de miljømæssige konsekvenser af påbygningen ikke ordentligt belyst ift. Orientbassin. Påbygningen vil skygge for en pæn del af bassinet, og dermed formentlig medvirke til et dårligere miljø i bassinet.

Venligst afvis ændringsforslaget og lyt til borgerne, tak.