Luftfoto af lokalplanområdet

Nuuks Plads tillæg 1 - supplerende høring

Lokalplanen vil udpege to bygninger som bevaringsværdige og muliggøre nybyggeri.

Høringsfrist:

23. juni 2021
Indsendt af:
Amalie Johansen
Dato: 10. juni 2021
Svarnummer:
5
By:
2200 København N
Postnr.:
2200
Når der laves nye tiltag og nye planer for et område, går jeg ud fra, at det er et projekts fornemmeste opgave at undersøge eksisterende forhold i forskellige sammenhænge, således at det nye tager hensyn til lokalområdets forhold og dermed skal opleves som et positivt og attraktivt tiltag for et område. En tur rundt I hverdagene efter kl 18 på de omkringliggende veje ved Nuuks Plads (P-zone 2), vil bevidne en VOLDSOM mangel på parkeringspladser for områdets beboere, hvor biler bl.a holder ulovligt parkeret fordi, der simpelthen slet ikke er tilnærmelsesvis P-pladser nok. En attraktiv løsning ville dermed være at indtænke dette forhold i en ny plan, hvor der tilføjes pladser - også til områdets eksisterende beboere. . I projektet ser det ud til, at der ingen hensynstagen er til dette. I stedet for at tilføje flere p-muligheder for områdets beboere (også til de eksisterende beboere), så lader det til, at der oven i købet sløjfes p-pladser i forbindelse med projektet. Det er jo fuldstændig skørt!! ALENE af den grund, tager jeg slet ikke stilling til projektets eventuelle positive sider for området, da fjernelse af p-pladser frem for indtænkning af flere p-pladser til områdets eksisterende beboere, gør forslaget så lidt attraktivt, at jeg straks vil stille mig imod, at projektet gennemføres. - Uanfægtet at projektet sikkert også har andet og mere positivt at bidrage med til området og dettes beboere - kommende som “gamle”.... Jeg håber meget, at p-forholdene vil tages alvorligt og blive indtænkt som en fremtidig del af dette projekt, hvis det skal gennemføres!! Mvh
Læs høringssvar fra Amalie Johansen
Indsendt af:
Jonathan Savi
Dato: 8. juni 2021
Svarnummer:
4
By:
København
Postnr.:
2200
Det virker ikke særlig gennemtænkt i forhold til os naboer. En ting er at der kommer mere trafik og mere byggelarm en anden er at der i forvejen ingen steder er at parkere og det at der ikke bliver oprettet parkeringspladser til brug af naboerne når der bliver taget 12 pladser fra os det virker på ingen måde som at naboerne bliver hørt respekteret. Først skulle vi kæmpe for at der ikke kom et kæmpe højhus. Nu skal vi så til at kæmpe for at få lov til at parkerer ved vores egne hjem. Så burde kommunen som minimum gør det lovligt at parkere på rantzausgade i dagstimerne med. Vi betaler for parkeringslicens men for ikke nogle parkeringspladser.  
Læs høringssvar fra Jonathan Savi
Indsendt af:
Jonathan Savi
Dato: 8. juni 2021
Svarnummer:
3
By:
København
Postnr.:
6100
Det virker ikke særlig gennemtænkt i forhold til os naboer. En ting er at der kommer mere trafik og mere byggekran en anden er at der i forvejen ingen steder er at parkere og det at der ikke bliver oprettet parkeringspladser til brug af naboerne når der bliver taget 12 pladser det virker på ingen måde som at naboerne bliver hørt respekteret. Først skulle vi kæmpe for at der ikke kom et kæmpe højhus. Nu skal vi så til at kæmpe for at få lov til at parkerer ved vores egne hjem. Så burde kommunen som minimum gør det lovligt at parkere på rantzausgade i dagstimerne. Vi betaler for parkeringslicens men for ikke nogle parkeringspladser.  
Læs høringssvar fra Jonathan Savi
Indsendt af:
Casper larsen
Dato: 7. juni 2021
Svarnummer:
2
By:
København N
Postnr.:
2200
Vi er som mange andre meget bekymrede for det nye tiltag om at fjerne 12 p-pladser i et område, som i forvejen lider under manglen på p-pladser.  Hvor det i forvejen kan være umuligt at finde plads op ad eftermiddagen og der samtidig fjernes pladser, grundet nyt byggeri, skal bil- og motorcykelejere på sigt lede længe og langt efter p-plads. Det giver derfor ingen mening i et område som i forvejen er hårdt presset.  Vi er bevidste om det de 40 nye private p-pladser under det nye byggeri, men det hjælper ikke på nedlæggelsen af de 12, når prisen helt sikkert bliver en anden end, hvad vi betaler i dag. 
Læs høringssvar fra Casper larsen
Indsendt af:
Rikke Kornerup
Dato: 3. juni 2021
Svarnummer:
1
By:
KØBENHAVN N
Postnr.:
2200
Det er umuligt at finde en parkeringsplads i dette område efter kl. 16 i hverdage. Man kan cirkulere rundt i området i timevis uden held. Det er under al kritik, at der er planer om at nedlægge flere parkeringspladser i forbindelse med det nye byggeri. En løsning kan være at skabe pladser til os beboere i den nye parkeringskælder. Ellers ved jeg efterhånden slet ikke, hvor man skal parkere henne.
Læs høringssvar fra Rikke Kornerup