Foto over lokalplanområdet

Bjelkes Allé - lokalplanforslag

Lokalplanen skal gøre det muligt at fastlægge de mindre byhuse på Bjelkes Allé samt udvalgte træer som bevaringsværdige.

Høringsfrist:

29. september 2020
Indsendt af:
Monika Sørensen
Dato: 31. juli 2020
Svarnummer:
8
Vedhæftede filer: 2
By:
Kbh N
Postnr.:
2200
Jeg bor ud til matriklerne 1487 og 1527. På de to matrikler er der nu to lave bagbygninger som ikke er bevaringsværdige. Dvs. de vil kunne rives ned. Vil der så kunne bygges nyt der og i hvilken højde? Jeg er ikke interesseret i at miste den åbne udsigt jeg nu har ud til træer og netop de kønne gamle bygninger som i denne lokalplan fredes. Hvis der bygges højt der har jeg bare en mur at se ud på få meter fra mine vinduer.  Jeg kan ikke se der står noget om disse bygninger og hvad man vil kunne tillade sig at bygge der. Der står, at forhaverne skal friholdes til grønt og at der på udbebyggede arelaer ikke lan bygge, men der står så vidt jeg kan se ikke noget om baghaverne og de bagbygninger jeg nævner på disse to matrikelnumre. Hvis der bygges høje bagbygninger på disse arealer vil det jo også ændre hele bebyggelsens udseende. 
Læs høringssvar fra Monika Sørensen
Indsendt af:
Susanne Øyås
Dato: 26. juli 2020
Svarnummer:
7
By:
København N
Postnr.:
2200
At bo iblandt de gamle historiske huse på Bjelkes Allé er virkelig en daglig glæde. Jeg er som beboer i området stor tilhænger af den foreslåede lokalplan. 
Læs høringssvar fra Susanne Øyås
Indsendt af:
Jakob Seiger
Dato: 20. juli 2020
Svarnummer:
6
By:
København N
Postnr.:
2200
Jeg går ind for at byhusene på Bjelkes Allés bliver fastlæg som bevaringsværdige, idet de skaber en anderledes oplevelse og stemning omkring mit naboområde. Jeg benytter meget min gård i min ejendom, hvor vi har grønne områder med træer, sol og lege, og hvis man fjerner byhusene og bygger nye store ejendomme, så fjerner man både lyset og hyggen fra gården - hvilket jeg ville være meget ked af. Bevar de historiske byhuse og stemningen de giver til området omkring stefansgade.
Læs høringssvar fra Jakob Seiger
Indsendt af:
Metroselskabet I/S
Dato: 8. juli 2020
Svarnummer:
5
Vedhæftede filer: 1
Virksomhed / Organisation :
Metroselskabet I/S
By:
København S
Postnr.:
2300
Se venligst vedhæftede bilag.
Læs høringssvar fra Metroselskabet I/S
Indsendt af:
Banedanmark
Dato: 7. juli 2020
Svarnummer:
4
By:
København SV
Postnr.:
2450
Til Københavns Kommune Banedanmark har via abonnementet på Plandata fået besked om jeres fremlagte forslag til lokalplan 10049877 for "Bjelkes Allé". Vi skal for god ordens skyld oplyse, at vi ikke har bemærkninger til forslaget. Banedanmark er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi modtager om dig. Læs mere om vores persondatapolitik på banedanmark.dk. Hvis du sender følsomme eller fortrolige oplysninger til os, opfordrer vi til, at du bruger din digitale postkasse på borger.dk eller virk.dk Christian Granzow Holm Studentermedhjælper Banedanmark Arealer & Forvaltningsmyndighed Vasbygade 10 2450 København  cghl@bane.dk www.banedanmark.dk     
Læs høringssvar fra Banedanmark
Indsendt af:
Carl Erik Skjølstrup
Dato: 4. juli 2020
Svarnummer:
3
By:
Odense C
Postnr.:
5000
Tak for en spændende lokalplan. Det antages, at det at gøre træerne bevaringsværdige, også betyder, at de snarest og jævnligt beskæres, så området fremtræder friseret, og så træerne ikke skygger unødigt for de lejligheder, de vokser foran.
Læs høringssvar fra Carl Erik Skjølstrup
Indsendt af:
Elizabeth Wolff
Dato: 2. juli 2020
Svarnummer:
2
By:
København
Postnr.:
2200
Ja tak! Alle byhuse i Bjelkes Alle skal være bevaringsværdige.
Læs høringssvar fra Elizabeth Wolff
Indsendt af:
Britta Mogensen
Dato: 30. juni 2020
Svarnummer:
1
By:
København N
Postnr.:
2200
JA alle byhuse i Bjelkes Alle skal være bevaringsværdige !!
Læs høringssvar fra Britta Mogensen