Forudgående høring om VVM af IKEA varehus ved Kalvebod Brygge

IKEA ønsker at opføre et nyt varehus på Kalvebod Brygge. I perioden 17. september – 15. oktober 2015 har alle mulighed for at komme med idéer, synspunkter og forslag til Københavns Kommune til brug for udarbejdelse af en VVM-redegørelsen for IKEA varehus ved Kalvebod Brygge.

Høringsfrist:

15. oktober 2015
Indsendt af:
Vesterbro Lokaludvalg
Dato: 15. oktober 2015
Svarnummer:
3
Vedhæftede filer: 1
By:
København V
Postnr.:
1658
Vesterbro Lokaludvalg har ved afgivelse af høringssvar til lokalplan Kalvebod Brygge Vest – tillæg I - besvaret forhold omkr. IKEA, som vurderes at være glædende her også.
Læs høringssvar fra Vesterbro Lokaludvalg
Indsendt af:
Tårnby kommune
Dato: 12. oktober 2015
Svarnummer:
2
Virksomhed / Organisation :
Plan, Byg og Miljø
By:
Kastrup
Postnr.:
2770
Tårnby Kommune foreslår, at det i VVM redegørelsen undersøges nærmere, hvordan etableringen af et IKEA varehus på Kalvebod Brygge, påvirker detailhandelsstrukturen i de omkringliggende kommuner.
Læs høringssvar fra Tårnby kommune
Indsendt af:
Morten Stryhn
Dato: 24. september 2015
Svarnummer:
1
By:
København SV
Postnr.:
2450
Lad mig allerførst slå fast at jeg er tilhænger af et tredie IKEA-varehus i hovedstadsregionen, da begge varehuse allerede er overbelagt og der er så mange mennesker at man nemt får stress af at være i varehusene! Herudover synes jeg placering er rigtig god med indfaldsvejen og den fremtidige metrostation v/Fisketorvet på den ene side og Dybbølsbro S-togsstation på den anden side. I VVM-undersøgelsen mener jeg det bør undersøges om hvor meget Dybbølsbro kan håndtere af trafik (biler, cykler, fodgængere) - allerede i dag er broen overfyldt og det er kaotisk at færdes på den. Den bør være bredere for alle tre trafikanttyper.
Læs høringssvar fra Morten Stryhn