Oprettet: 29. november 2022
Svarnummer:
12

Indsendt af

Flemming Sørensen

Postnr.

2400

By

København NV

Høringssvar

Ødelæggende hvis ubegrænsede gæstelicenser. Det vil betyde, at et par kan blokere 4 parkeringspladser året rundt (flere hvis de har teenagebørn), hvor halvdelen kan tilbydes bekendte og firmaforbindelser, som kommer udefra, og som fx ønsker at have en firmabil stående gratis tæt på Københavns centrum.

En begrænsning på fx 30 dage om året må være passende.

Området i vores ende af parkeringszonen er særlig ramt: 

Kommunens Koncernservices medarbejdere og gæster blokerer i stor stil parkeringspladser på vejene i zonen, da Koncernservice (lige uden for zonen) tilsyneladende har for få eller for dyre egne parkeringspladser, og koncernens parkeringskælder ikke synes at blive anvendt til parkering, men måske til andre formål. 3-timers parkering vil nok i vidt omfang betyde, at parkeringsskiven blot bliver justeret i frokostpausen.

Jeg forstår på korrespondancen, at det er usikkert, om Andelsboligforeningen Grøndalsvænge vil være med i zonen. Foreningens huse har parkering på egen grund, og hvis foreningen etablerer egen parkeringsordning med parkeringsforbud på foreningens veje, vil det betyde, at antallet af parkeringspladser for os andre i zonen vil blive stærkt decimeret. Det gør det selvfølgelig heller ikke lettere, at vi selv af kommunen er blevet nægtet parkering på egen grund.