Oprettet: 1. juni 2021
Svarnummer:
3

Indsendt af

Ole Møller

Postnr.

2700

By

Brønshøj

Høringssvar

01-06-2021

Ole Møller

2700 Brønshøj

 

Vedrørende byfornyelse af Bystævneparken i Husum.

 

Jeg bor på Toften, hvor jeg kan forstår at man har planer om at vores lille villavej skal bruges som servicevej, det vil jeg gerne opponerer imod, den fungerer i dag for gående og cykler, skulle gerne være et trygt sted at bo for børn og ældre mennesker og forventer dette kan fortsætte.

 

Vi er i forvejen plaget af at beboerne i Husumgård der parkerer deres biler på vores villaveje, så man nogle gange har svært ved at komme ud eller ind af sin indkørsel, og med de ulemper det har til følge, af skrald som de efterlader.

 

I forbindelse med omlægning af Frederikssundsvej, som har skabt lange køer på Frederikssundsvej, med det til følge at bilerne så køre ad Åkandevej-Gadelandet-Storegårdsvej og så smutter ind om vores små villaveje som Hustoftevej, Toften og Toftagervej. Så Ærtebjergvej er i forvejen belastet af denne trafik.

 

Vi har børn der leger på Toftevang-Vejlaug 2 grønne arealer der støder op til Toften, det vil være meget utrygt at have sine børn legende der, hvis det skal være en Servicevej til Bystævneparken.

 

Jeg kan ikke forstå at man skal benytte vores små private villaveje, fordi man vil lave byfornyelse af Bystævneparken. I de sidste 50 år har man kun haft en indkørsel til Bystævneparken. Det må være muligt at føre servicevejen ud til Bystævnet forbi de ”Skæve Boliger” der støder op til Bystævneparken/ Bystævnet da dette er en bred vej, og kan bære stærk og tung trafik.

 

Jeg vil foreslå at man fik opsat et lysregulering for enden af Bystævnet og Storegårdsvej, da Storegårdsvej i forvejen er en stærk trafikeret vej.