Høringssvar vedrørende Mølle Allé - lokalplan 616

Oprettet: 28. oktober 2020
Svarnummer:
78

Indsendt af

Troels Holm

Postnr.

2500

By

Valby

Høringssvar

Akk ja - endnu et år er gået, men diskussionen forblevet den sammen. Byens skal fortættes, koste hvad det koste vil og endnu en gang, ser det ud til at det er vores fælles kulturarv, der er prisen.

Fra Slagtergårdende på Vesterbro, til den gamle smedje i Valby. Trækket er det samme, ned med det gamle, det skæve og det der giver området identitet, til fordel for arkitektonisk uinteressant betonbyggeri med en skalmuring, hvis vi er heldige. Resultatet kan allerede ses på Tingstedet, hvor samme rådgiver på slående vis, lykkedes med at fjerne landsbykarakteren til fordel for det meget "entreprenørvenlige" byggeri af laveste skuffe. At bygge nyt og interessant byggeri, må og skal kunne lade sig gøre, uden at fjerner de sidste rester af vores fælles kulturhistoriske arv. Noget det på fineste vis blev illustreret, og ignoreret på Vesterbro.

Lad jer inspirere heraf kære politikere - afkræv et projektforslag, der ikke går på bekostning af vores fælles arv, men i stedet kan går i hånd hånd hermed!