Høringssvar vedrørende Svanemølleholm - lokalplanforslag

Oprettet: 24. maj 2020
Svarnummer:
10

Indsendt af

Anne Alstrup Pedersen

Virksomhed / organisation

1989

Postnr.

2100

By

København Ø

Høringssvar

Hej,

Det gør mig meget bekymret at der kan godkendes en plan om at udlede spildevand direkte ud i Øresund på 5 dages fulde blæs, uden at selve Borgmesteren for Teknik og Miljø Ninna Hedeager Olsen, er informeret om dette. Kan jeg også bare gå ned og hælde saltpetersyre ud i havet, uden at det får konsekvenser for mig, så længe jeg hentyder til, at dette vil skabe flere boliger i Københavns Kommune? Vi ved jo godt hvad det er for en type boliger der bliver bygget på Svanemølleholmen, det er netop af den type som ikke kommer til at løse noget som helst af bolignøden i København. Alle med en tung pengepung kan få sig et sted at bo i København. Men det kan den studerende, læreren, sygeplejerisken, pædagogen, social & sundhedshjælperen ikke. Alle borgere i Københavns kommune med en alm lønindkomst har ikke, eller knapt nok midler til at betale en husleje mellem 12-20 tusinde kroner om måneden. De boliger i bygger tvivler jeg på, vil appelere til den almene dansker, som netop er den person der mangler boligen! Det er et arkitekthelvede der finder sted ude på Svanemølleholmen, netop som ude på Ørestaden.
Skal naturen vitterligt skades for en hver pris? Eller skal Københavns kommune til at vågne op, og rent faktisk gøre noget ved bolig manglen i København. Jeg er så træt af at se den samme historie gentage sig, og hver gang en ekspert på miljø området er ude og råbe vagt i gevær, så bliver der ikke lyttet. Hvad skal vi med disse eksperter, hvis i ikke vil lytte til dem? Hvad skal vi med borgmester poster, hvis sager der vedrører dem, flyver direkte over hovedet på dem? Hvad skal vi med miljøet og naturen, når det alligevel ikke vil respekteres at vi står over for vores hidtil værste miljø & klima katestrofe vi ikke kender de dybereliggende konsekvenser af endnu? 
Der hviler en form for "Manjana" kultur over jeres hoveder, selvom konsekvenserne ikke er til at se her og nu, så vil det på længere sigt komme og bide jer i røven, forhastede beslutninger som dette fører intet godt med sig. Så må i tabe nogle millioner på dette og finde en anden løsning, for i kan simelthen ikke være andet bekendt! 

Vh Anne 

Få nyt om høringer

Abonnér