Oprettet: 30. maj 2020
Svarnummer:
29

Indsendt af

Kristian B Larsen

Postnr.

2700

By

Brønshøj

Høringssvar

Vedr. forslag om ændring af Utterslev Skoles skoledistrikt
 

Når man læser i materialet fra Børne- og Ungdomsudvalget, at man ikke forventer, at der bliver problemer med at der er for mange distriksbørn der skal starte på Utterslev Skole i de kommende år, så giver det ikke rigtigt mening, at man foreslår en ændring af distriktet, hvor man vil flytte en del fra Utterslev skoledistrikt til Bellahøj skoledistrikt. 

Herudover giver det slet ikke mening at børnene i det berørte område skal have en meget mere trafikeret skolevej. En skolevej som betyder at Hareskovvejen skal krydses og man skal under Frederikssundsvejen, hvis man ikke vil krydse den. I øjeblikket har børnene i det berørte område en sikker skolevej, hvor de kan cykle til skole. 

Hareskovvejen er en voldsom trafikeret vej og da det er en indfaldsvej er trafikken også i relativ høj fart, sammenlignet med den trafik børnene fra området møder på vej til Utterslev Skole.

Utterslev Skole er en skole der samler lokalområdet. Det samme vil ikke komme til at gøre sig gældende for Bellahøj Skole ifht. det område der foreslås flyttet til Bellahøj Skole distrikt. Baggrunden for dette er at Hareskovvejen deler området i to. Jeg kan ikke forestille mig, at nogen ønsker at deres børn skal krydse frem og tilbage over Hareskovvejen for at komme til skole og for at være sammen med venner. 

Jeg foreslår, at man fastholder Utterslev Skoles skoledistrikt udfra den begrundelse at prognosen siger, at der i de kommende år ikke vil være for mange børn, dvs. der vil ikke blive behov for et fjerde spor de kommende år.
 

Få nyt om høringer

Abonnér