Oprettet: 14. september 2020
Svarnummer:
33

Indsendt af

Oliver Wilstrup

Postnr.

2300

By

København S

Høringssvar

Jeg er imod et nytbyggeri på Lærkesletten, og altså imod Vejlands Kvarteret. Byggeriet vil forstyrre en fredet arts habitat, Stor Vandsalamander (se billag) .

Det nye vejlands kvarter kræver et stort areal, som har stor betydning for biodiversiteten på Amager Fælled. Jeg mener at vi skal værne om det bynære natur vi har tilbage i byen, fordi vi kommer ikke til at kunne lave det om. Jeg som bruger af Amager Fælled finder det trist at Københavns Kommune ikke bidrager til at beskytte dette stykke unikke natur midt i byen. Utallige andre stor byer er godt klar over at grønne områder og natur er vigtige elementer i en moderne velfungerende by. Jeg mener ikke det er for Københavns bedste at ødelægger den natur vi har, selvom det er for at afvikle Metro Gæld. Men at det bliver på bekostning af naturen, er jeg stærkt imod. Amager Fælled er så rigt et område, spændende for venner, børn og familie. Et område som alle har adgang til på cykel og metro, lad os værne om den. lad os beskytte det, vi har ikke særligt meget af den type. 

Det er et kæmpe tab for København hvis dette byggeri gennemføres, fordi jovist ser det måske fint ud på papiret, men vi ved alle hvad et så stort byggeri vil medfører af belastning både undervejs i byggeri men også med menneskelig tilstedeværelse klods op af unik natur. Det er på alle måde forkert at bygge på lærkesletten, og jeg håber som borger i Københavns Kommune at i stopper dette projekt.

Få nyt om høringer

Abonnér