Høringssvar vedrørende Forslag til spildevandsplan 2018

Oprettet: 8. februar 2019
Svarnummer:
8

Indsendt af

Per Worsøe

Virksomhed / organisation

Bestyrelse Haveforeningen Vestereng

Postnr.

2300

By

København S

Høringssvar

Vi har i mange år set frem til, at vores haveforening ville blive kloakeret. Derfor deltog vi også to personer fra bestyrelsen i det orienteringsmøde, som blev afholdt d. 30. januar i Njalsgade 13.
Men vi blev rystede over at høre prisniveauet på kloakeringen. Det er jo helt vanvittige beløb, man regner med at en kloakering vil koste, og regningen væltes over på beboerne, som bare bor til leje og som, for rigtig manges vedkommende i hvert fald i vores haveforening, er helt almindelige folkepensionister. Men man ønsker måske, at haveforeningerne, som ellers altid har været et fritidsområde for folk, som ikke havde råd til villaer eller sommerhuse, nu kun skal befolkes af velhavere? For det er helt sikkert, at der er virkelig mange i vores haveforening, som ikke vil have råd til at fortsætte med at bo til leje i en kloakeret haveforening på de økonomiske betingelser som blev præsenteret på mødet.
Man kan ikke undgå at få tanker om, at der er noget galt i Københavns Kommune, når kloakering af haveforeninger her bliver fem-seks gange dyrere end i andre kommuner.

Få nyt om høringer

Abonnér