Høringssvar vedrørende Store Torv - lokalplan nr. 570

Oprettet: 4. februar 2018
Svarnummer:
8

Indsendt af

Lena Grantun

Virksomhed / organisation

Castingsiden

Postnr.

2700

By

Brønshøj

Høringssvar

Lena Grantun
Midtfløjene 42, sttv
2700 Brønshøj

Bemærkninger/ Indsigelser til forslag til lokalplan "Store Torv" i Tingbjerg.

Kommunens sagsnr.: 2017-0126471
<P>
Ruten.<P>
Bebyggelse i 4 til 5 sal, vil gøre gaden mørkere. At fremrygge bebyggelsen vil skabe indsyn mellem boligerne på siden af Ruten, hvilket ikke er ønsket af beboerne på Ruten.
At det bygges plejehjem til ældre i Ruten vil ikke skabe mere liv, de fleste ældre går ikke ud om aftenen og vil næppe ha deres hus åbent om aftenen. Børne institutioner skaber heller ikke liv eller mere tryghed. Institutionerne er normalt lukkede om aftenen. Hvis man ønsker liv og tryghed, skal der findes mødesteder både om dagen og om aftenen, det kan vare cafeer, restauranter, og udepladser, og steder der unge og ældre kan mødes.
Et fremrykket bebyggelse på Ruten forsvinder en hel del parkering-som enhver arkitekt vært sit navn borte vide er A og O hvis man ønsker et brugbart center. Udøver det vil en stor del af det grønne præg forsvinde
<P>
Midtfløjene <P>
Det nye forslag på bebyggelse i Midtfløjene, vil helt ødelægge ideen om et grønt frodigt præg, som var arkitekt S.E Rasmussens og havearkitekt C.TH Sørensens ide. Der nye byggeforslag i Midtfløjerne vil endvidere give mindre sollys i gårdrummet eftermiddage og aften, den tid da de fleste beboere har mulighed at bruge gårdrummet.
For beboerne i Midtfløjene 40 og 42 vil få en husgavl få meter fra stue køkken og stue. Endvidere vil beboerne i Midtfløjene 38, 36,34 m fl i sær i stuen vil få udsigt til hus/ og direkte indsyn fra ene siden og ødelægge frodigheden både fra gadesiden og på gårdsiden.
Endvidere vil parkeringspladserne tæt på lejlighederne forsvinde, hvilket vil fremkalde ”krig” om pladserne-da de fleste beboere i Midtfløjene vil kunde se deres biler-det er ikke et område hvor man stiller sin bil hvor den ikke ses.
Ideen til at bygge ejerlejligheder i Midtfløjne lyder ikke vel overvejet, med lige præcis Midtfløjene som er kendt for ballade og brænder, er nok salget af ejerlejligheder ikke i top. At restaurere de nuværende lejligheder-der ikke er tidssvarende, kunde derimod give resurse stærkere folk til Tingbjerg.
At åbne op vejerne fra Midtfløjene til Ruten vil fremmane det som gjorde at man for nogle år siden satte op bommer på vejene, nemlig - knallert kørning i høj fart mod ruten (bommene blev kørt ned af biler i lang tid- i protest-da bommene gjorde at sælgerne af stoffer ved Ruten ikke kunde flygte hurtigt nok), det er frygteligt naiv tro at kørslen vil blive langsom af at der er smal vej eller børn eller gående-de kender ikke Tingbjerg, dette er ikke Hellerup!
<P>
Parkering Skolestien/ Ruten<P>

Ideen med at bygge parkering med tag over/ underjord, vil de færreste bruge, dels på grund af indbrud, dels af frygt, det er meget få der vil gå til en sådan parkering om aftenen

Materiale:

Få nyt om høringer

Abonnér