Høringssvar vedrørende Udkast til helhedsplanen for Strøget

Oprettet: 8. april 2017
Svarnummer:
5

Indsendt af

niels sørensen

Postnr.

1459

By

København K

Høringssvar

Som beboer på Strøget er det rart med udsigt til håndtering af de mange udfordringer, som særligt enden mod Råduspladsen står overfor. Det er meget værdsat.

Men helt centralt, at den endelige plan er en plan baseret på eliminering af centrale ubehageligheder før et mere designmæssigt løft forfølges .

Det virker forkert, hvis de hårdt prøvede beboere skal udsættes for yderligere marginalisering. F.eks. KAN parkeringsforholdene ikke gøres værre (de 500 pladser anvendes jo også af beboere). Og alene de nuværende antal handicap pladser og den formodede svindel med licenser til handicapparkering er et problem indre by.

Hverken politi eller kommune gør noget ved den markante, ulovlige og personfarlige cykeltrafik på Strøget. Direkte politianmeldelser har kun ført til, at der peges fingre af kommunens skiltning.

Populationen af transiente hjemløse og tiggere i en art "camp" i enden mod Strøget MÅ også addresseres, da de skaber utryghed.

I stedet for at have menuer (ret beset to - da scenario 3 er 10 gange dyrere end de to første) at vælge i mellem med stor risiko for suboptimering mod en kendt præference, så kunne der laves en lang liste med alle enkeltfeatures og priser på enkelttiltag. Og så kunne beboere og andre interessenter vælge for f.eks. 50 mllioner kroner features. Klart mere nuanceret måde at skabe en løsning med optimeret "nytte".

Glæder mig til at bidrage efter bedste evne.

Få nyt om høringer

Abonnér