Høringssvar vedrørende Udkast til helhedsplanen for Strøget

Oprettet: 9. maj 2017
Svarnummer:
15

Indsendt af

Leah Merete Robb

Virksomhed / organisation

Selvstændig kunstner

Postnr.

1210

By

Kbh

Høringssvar

Efter at have læst de tre muligheder vil jeg foretrække en handling mere i retningen af forslag et eller to. Kbh er én stor byggeplads for tiden og vi kunne godt undvære endnu mere dyrt rod. Men jeg har et forslag til hvordan man kunne udrette nr. 1 eller 2 så man slår flere fluer med et smæk:

Gør kunsten gældende, og give lokale unge/kreative lov til at deltage i den praktiske proces!
Fornyeligt er der kommet en ny udfordring til æstetikken på Strøget; grimme betonklodser. De er der af sikkerheds grunde; ja, men hvad med at omdanne dem til kunst, eller underholdning til børn og lade unge sårbare/kreative mennesker være med til at finde potentialet i dem? Jeg har vedhæftet nogle eksempler, men mulighederne rækker meget længere.

I det hele taget kunne Strøget være et sted man gik på kreative opdagelse i. Street art med smag, ligesom Goudis huse underholder turister.

Jeg er professionel kunstner med pædagogisk erfaring. Det vil der også være andre der er. OG hvis man involvere dem, der ellers føler sig overset, eller uduelige, kan det være det her projekt kunne genopfriske Strøget på flere niveauer end man umiddelbart ville tro. Jeg vedhæfter nogle hurtig skitser til hvordan man kunne pynte først og fremmest, de grimme klodser; med farver, eller skulpturer (som er et photoshoppet menneske)

Som sagt er mulighederne endeløse. Og jeg vil være interesseret i en dialog, hvis der var interesse i noget mere kreativt og jordnær.
Mvh
Leah

Få nyt om høringer

Abonnér