Oprettet: 3. juli 2024
Svarnummer:
4

Indsendt af

Jakob Dyhr

Postnr.

1799

By

København V

Høringssvar

Hej,

Jeg har meget svært ved at forstå hvordan man kan udlægge et område der skal gavne lokale beboere med en god måde at komme af med sit affald/genbrug, og istedet vil kapitalisere yderligere på et område der i forvejen oplever væsentligt forringede vilkår ift. andre bydele i København, eksempelvis mangel på kommunal beboerlicens, manglende offentlig skole mm.

Ligeledes, fra et miljømæssigt perspektiv er det da også ret ringe at vi skal sætte os ind i en bil og fragte vores ting væk, hvordan bidrager det til Københavns kommunes mål om at udlede mindre co2 i fremtiden?

Derudover forstår jeg heller ikke hvordan dette flugter med at der er krav ved andre nye byggerier i kommunen om at der skal etableres en nærgenbrugsstation. Hvordan kan dette afkræves andre steder, hvis man ikke selv ønsker at efterleve det i dette tilfælde?

Jeg synes det er utroligt skuffende at kommunen konsekvent besværliggør det for beboere i en ny bydel som Carlsbergbyen, og modarbejder beboernes behov, blot for at "spare penge".

Hilsen

Jakob