Høringssvar vedrørende Nansensgade tillæg 1 - lokalplanforslag

Oprettet: 29. juni 2024
Svarnummer:
6

Indsendt af

Kira

Postnr.

1304

By

København K

Høringssvar

Der er ikke behov for flere hoteller og/eller hotel lejligheder i København. Kommunen taler gang på gang ind i manglen på boliger i hovedstaden, men foreslår nu flere hoteller til gavn for turisterne? 
Indre By består allerede af for tæt pakket turisme, der mangler intiativ til at guide turisterne ud af byen og ud i nærområderne, som gevaldigt også har brug for de penge turisterne kommer med. Derfor bør Københavns Kommune ikke bakke op om hotel byggerier, turisterne skal nok komme til København og Indre By.

Yderligere fremstår bygningen i sig selv som en del af den Københavnske historie heriblandt udseende. De sidste mange hotellet/hotel lejligheder der er skudt op i Indre by har ændret facade og stil så de skiller sig ud fra “mængden”. Hvilket bidrager negativt til “det københavnske” udseende som turisterne netop kommer for at fange på billeder.

Til sidst bør Kommunen/Lokaludvalget mfl. overveje, hvad der kan gøres ved den tæt pakkede turisme. Bydelen begynder at bestå mere og mere af ikke lokalboende, hvilket tydeligt kan ses i bybilledet i form af øgede mængder skrald på gaden, larm fra nattelivet og uden for høj sæson døde spots i gader og stræder, hvor hoteller, souvenir butikker og andet ligger næsten tomt hen indtil næste turisme ryk.