Oprettet: 21. maj 2024
Svarnummer:
8

Indsendt af

Martin Petersen

Postnr.

2720

By

Vanløse

Høringssvar

Kære Natasja Berg

 

Vi vil alle gerne have de sikreste skoleveje i området og da de berørte skoler befinder sig i et beboelseskvarter, øger det naturligvis kompleksiteten.

 

Ved det stillede forslag ser jeg problematikker der kan føre til større ulykker.

Først og fremmest, og det mest væsentlige, er sikkerheden for børnene på deres vej til og fra skole. Mange børn bliver kørt til skole af forældre eller andre, da det er et naturligt forløb i familiens morgen for at komme videre på arbejde etc. Ved at lukke for al indgående trafik for ikke-beboere i hele området i det givne tidsrum, må børnene sættes af længere fra skolen. Dette vil mest naturligt være på Slotsherrensvej og Ålekistevej. Disse to veje er meget befærdede og der køres med langt højere hastigheder end på de små veje. Ved langt flere stoppende, startende, parkerende biler, vil ulykker og særligt voldsommere ulykker ske. Særligt på Slotsherrensvej, hvor der er et sving omkring nummer 53 og ved nummer 47, 49 og 51 hvor mange biler i forvejen vender rundt, hvilket flere må formodes at ville, ser jeg et større potentiale for ulykker. Netop ved autoværnets ophør (Slotsherrensvej 47), hvor mange svinger rundt for at køre udad Slotsherrensvej igen, sker der allerede ofte ulykker.

 

Forslag til ændring:

I det givne tidsrum kunne man lave ensretning på Skjulhøj Allé fra Slotsherrensvej, ned til Kirkebjerg Allé, ad Kirkebjerg Allé, til Tryggevældevej, ad Tryggevældevej til Slotsherrensvej. Det vil give et naturligt flow ind og ud. Ved resten af vejene og krydsene kan de nævnte skilte med indkørselsforbud i tidsrummet og beboerkørsel tilladt, med fordel opstilles.

 

Mvh Martin