Oprettet: 14. maj 2024
Svarnummer:
41

Indsendt af

Marie Frank-Nielsen

Postnr.

2700

By

Brønshøj

Høringssvar

Jeg ønsker hermed at give min støtte til de mange, øvrige høringssvar, der udtrykker modstand mod forslaget om at at flytte rode 256 fra Brønshøj Skole til Kirkebjerg Skole. 

Forslaget er problematisk af en lang række årsager, men for mig at se bør følgende tillægges særlig vægt:

  • Løsningen vil kræve, at en masse skolebørn fremover hver dag skal transportere sig fra Brønshøj til Vanløse henover den voldsomt trafikerede Slotsherrensvej. Disse børn kan i dag finde vej til Brønshøj Skole uden at krydse nogle store veje.
  •  
  • Udformningen af rode 256 gør, at mange børn bosat i roden i dag er bosat markant tættere på Brønshøj Skole end på Kirkebjerg Skole. Fra vores egen adresse er der eksempelvis ifølge Google Maps 350 meter til Brønshøj Skole og mere end 7 gange så langt til Kirkebjerg Skole. Da vi købte vores hus for 3 år siden var det også en ting der vægtede tungt - tæt ved den lokale skole og en sikker vej at færdes for små størrelser.
  •  
  • Endelig er fritidslivet er for mange børne i Rode 256 naturligvis centreret omkring 2700 Brønshøj og ikke Vanløse.
  •  
  • Udover ovenstående vil jeg gerne henvise til de mange øvrige velargumenterede høringssvar der er er indgivet angående dette og opfordre udvalget til at se bort fra denne løsning, hvilket tilsyneladende også er den faglige indstilling fra forvaltningen.

 

Udover ovenstående er der som bekendt også en høring igang ang. lukning af en række daginstitutioner, hvor vi også vil blive ramt. Hvis man fra kommunens side ønsker at Kbhs kommune skal være et attraktivt sted for børnefamilier, bør man lytte til de mange bekymrede stemmer der råber op nu.