Trafikale ændringer på vejene omkring Kirkebjergskole, Jinnah skolen og Vanløse Friskole

Forslag til trafikale ændringer på vejene Skjulhøj Allé, Kirkebjerg Allé, Tryggevældevej, Vanløsehøj, Holsteinbjergvej og Floras allé.

Høringsfrist:

5. juni 2024
Indsendt af:
Pia Huusfeldt
Dato: 17. maj 2024
Svarnummer:
6
By:
Vanløse
Postnr.:
2720
Jeg er bosiddende på Højstrupvej, lige overfor hvor der også ligger en børnehave( Duetten). I forslaget med mindre trafik ved de tre skoler , er der ikke taget hensyn til de mange biler som dagligt kommer i forbindelse med børnehaven. Jeg bliver bekymret for den foreslåede ændring, da børn fremover vil bliver sat af ved hjørnet af Kirkebjerg Alle og Højstrupvej . Derefter laver alle forældre en U- vending på Højstrupvej, da det ikke er let at køre ud på Jyllingevej, pga trafik. Mit forslag kan være at skiltet “indkørsel for motorkøretøjer “flyttes til hjørnet af Højstrupvej og Slotherrensvej. Alternativt vil en “ensretning” , evt på hele strækningen være en mulighed.
Læs høringssvar fra Pia Huusfeldt
Indsendt af:
Mikkel Sørensen
Dato: 17. maj 2024
Svarnummer:
5
By:
Vanløse
Postnr.:
2720
Forslaget er fornuftigt, fordi det markant bedre forhold for de børn, der cykler i skole. Det er ikke rimeligt, at de børn, der bliver kørt i skole, har mere sikre forhold end dem, der cykler. Men det er uhensigtsmæssigt for beboerne, at der er så få steder, hvor der står, at beboerkørsel er mulig. Fx bør Tryggevældevej være åben for beboerkørsel i både sydlig og nordlig retning, ligesom Ålekistevej også bør være åben. Hvad skulle begrundelsen være for ikke at åbne for fri beboerkørsel? Hvilke argumenter findes der for denne løsning? Jeg vil fx ende på Kirkebjerg Alle under alle omstændigheder, så om jeg kører ind fra nord eller syd er vel ligegyldigt. Det vil desuden være rart, hvis man modtog høringsmaterialet, når høringsperioden påbegyndes den 24. april, og ikke få dage inden høringsfristen udløber. Og hvorfor fremsendes den ikke den 24. april med e-boks eller elektronisk. 
Læs høringssvar fra Mikkel Sørensen
Indsendt af:
Kirkebjerg skoles bestyrelse
Dato: 16. maj 2024
Svarnummer:
4
By:
Vanløse
Postnr.:
2720
Vi beder udvalget om at have opmærksomhed på, at Kirkebjerg skoles specialklasserækkeelever afleveres med (skole)taxa, hvorfor disse bør undtages indkørselsforbuddet. Ligeledes har daginstitutionen “Drivhuset” en busordning ift. deres matrikel i Lille Skensved. Endelig har vi som Kirkebjergs skolebestyrelse et ønske om, at der ved skiltningen ved indkørslen Holsteinborgvej/Lindenborgvej tages hensyn til, at medarbejdere på skolen skal have tilladelse til at køre ind til skolens parkeringsplads.  Vi kan være bekymrede for, hvis skiltningen “ærindekørsel tillades” bliver resultatet af ovenstående betragtninger, da begrebet “ærinde” også kan forstås som aflevering af børn og vi på den måde fortsat har samme mængde trafik som på nuværende tidspunkt.    Med venlig hilsen  Skolebestyrelsen på Kirkebjerg skole 
Læs høringssvar fra Kirkebjerg skoles bestyrelse
Indsendt af:
Jens Thaulow Christensen
Dato: 14. maj 2024
Svarnummer:
3
By:
Vanløse
Postnr.:
2720
Som nabo til Kirkebjergsskolens cykelparkering er jeg daglig vidne til de trafikale udfordringer der er mellem biler og cykler. Ikke mindst de biler der hører til "Curling børn" forældre ! Men det må være et krav at os der bor i zonen stadig kan bevæge os ud fra vores boliger i bil. Håndværkere med ærinde til boligerne skal ligeledes have parkerings mulighed. Der bør også være et antal parkeringsmuligheder til gæster på besøg. Jeg oplever også at de omkringboende  virksomheder benytter (de få) parkeringspladser til deres håndværker vogne. Dette burde også begrænses.
Læs høringssvar fra Jens Thaulow Christensen
Indsendt af:
Vanløse Lokaludvalg
Dato: 2. maj 2024
Svarnummer:
2
Vedhæftede filer: 1
By:
Vanløse
Postnr.:
2720
Se vedhæftede høringssvar.
Læs høringssvar fra Vanløse Lokaludvalg
Indsendt af:
Kenneth Nørup Knudsen
Dato: 26. april 2024
Svarnummer:
1
By:
VANLØSE
Postnr.:
2720
Jeg synes at i skal have ros for at tage denne udfordring op. Jeg er selv beboer på skjulhøj alle og oplever dagligt de trafikale udfordringer. Jeg synes at man burde, sammen de fremlagte forslag, overveje om man skal ændre parkeringsreglerne for området. En af årsagerne til at der er så store trafikale vanskeligheder er også at bilerne ikke kan køre forbi hinanden. Dette kan løses ved at man kun må parkere i markerede parkeringsbåse. I dag er der markerede parkeringsbåse, hvor man delvis må parkere på fortorvet. Her er der ingen problemer med at bilerne kan køre forbi. Men man må også parkere ved kantstenen, hvor der ikke er parkeringsbåse. Når der er parkerede biler ved kantstenen, kan to biler ikke komme forbi hinanden, så det skaber stor trafikkaos, samt utrolig dårlig udsyn som bilist. Jeg synes derfor at dette bør blive lavet om til at der kun må parkeres i markerede parkeringsbåse. Dette vil sammen med de fremlagte tiltag, skabe et meget mere sikkert område for de mange skolebørn.  Med hensyn til de nye indkørsel forbudt skilte der bliver forslået, synes jeg at der mangler markering af beboerkørsel tilladt og arbejdskørsel tilladt, på skjulhøj alle. Her er flere beboere og mindre erhvervsdrivende der vil komme i problemer med det fremlagte forslag. Hvis der ikke må køres i sydgående retning, ud for Vanløse Friskole, for beboere eller erhvervsdrivende, er det stort set umuligt at køre komme ud af byen i vestgående retning, da man må ikke dreje til venstre for enden af Vanløsehøj ud på Slotsherrensvej. 
Læs høringssvar fra Kenneth Nørup Knudsen