Høringssvar vedrørende Hamletsgade - revideret lokalplanforslag

Oprettet: 21. november 2023
Svarnummer:
49

Indsendt af

Lisa-Gry Larsen

Postnr.

2200

By

København N

Høringssvar

Jeg er stærkt imod byggeplanerne. 

Jeg er først og fremmest bekymret for den øgede trafik i mit nabolag, da man vil lave en indkørsel fra Nannasgade. En vej hvor der hver dag går børn til og fra Rådmandsgade skole, og flere biler vil udgøre en stor sikkerhedsmæssig forværring for fodgængere og cyklister i nærområdet. 
Derudover ligger der også en miljømæssig konsekvens i at skabe øget trafik. 

Jeg er stærkt imod at byggeriet skal blive så højt, samt at man bygger ovenpå en bevaringsværdig bygning (tekstilfabrikken). Det vil fuldstændig ændre den smukke bygning, og alt det bevaringsværdige vil blive opslugt af smagsløst arkitektur. 

Hele designet på byggeriet stemmer på ingen måde overens med de omkringliggende bygninger. Byggeriet vil skille sig for meget ud, og være en decideret øjebæ. 

Jeg kan i alt det materiale jeg har gennemlæst om byggeriet, på ingen måde gennemskue hvordan dette byggeri kan være til fordel for lokalområdet? Jeg kan kun se ulemper, og kan ikke se forslag til, hvordan byggeriet kan ændre mit lokalområde i en positiv retning. 

Sidst, men ikke mindst, er jeg meget bekymret for byggestøjen der vil påvirke os som bor tæt på den kommende byggeplads i sådan en grad, at det vil være forringende for vores livskvalitet.