Oprettet: 13. september 2023
Svarnummer:
43

Indsendt af

Palle Minddal

Postnr.

2200

By

Kbh N

Høringssvar

Vi vil hermed gerne tilkendegive vores opbakning til forslag til tillæg 2 til lokalplan 24 Fix-karréen.

Vi bor med indgang direkte ud til det berørte fælles gårdrum og bruger det rigtigt meget. Vi holder fødselsdag, har gæster, griller, planter, drikke kaffe, spiser is, gynger, leger og spiller bold. Det er et grønt og rekreativt uderum, hvor børn og voksne trygt kan opholde sig uden gener fra trafik. Det er et samlingspunkt for gårdens beboere, hvor man mødes, får en snak og holder mindre udendørs fællesarrangementer. Det binder tydeligt gårdens forskellige folk sammen og skaber fællesskab på tværs af alder, baggrund mm. Derfor ønsker vi selvfølgelig det fælles gårdrum bevaret, som forslaget lægger op til.

Hvis forslaget forkastes vil det være en tydelig politisk prioritering af parkeringspladser og ejendomsspekulation, over mennesker, miljø og fællesskab. Som skrevet i tidligere høringssvar vedr. ejeren af ejendommen Jagtvej 101’s ansøgning om dispensation fra lokalplan nr. 24 ”fix-karreen”, anser vi anlæggelse af parkeringspladser i det fælles gårdmiljø som værende i strid med intentionen i både den gældende lokalplan og kommuneplanen. Det vil have en ødelæggende effekt på lokalområdet.

Derfor byder vi forslaget velkomment, og håber på det vedtages snarest, sådan at børn og voksne ikke længere skal stresses af, hvorvidt det tillades at nedlægge gården, asfaltere den og omdanne den til parkeringsplads.

Med venlig hilsen

Selma Hansen

Verner Hansen

og Palle Minddal