Oprettet: 1. september 2023
Svarnummer:
8

Indsendt af

Elisabeth

Postnr.

2200

By

København N

Høringssvar

Jeg støtter op om lokalplanforslaget om at bevare gårdarealet, som det er. Jeg er selv beboer med dør og vinduer til gårdarealet og har stor glæde af udsigten, samt muligheden for at opholde mig i et grønt og stille område. Såfremt gården omdannes til parkeringspladser eller andet ikke-offentligt tilgængeligt område, vil det være et stort tab for mig og beboerne i området, da gården er velbesøgt af beboere og gæster i alle aldersgrupper.

Vores bebyggelse, samt Jagtvej 101, ligger tæt på metro og buslinjer og andre udmærkede parkeringsforhold, hvorfor jeg ikke mener at flere parkeringspladser er strengt nødvendige. Til gengæld er der mangel på grønne områder på Nørrebro, hvor man kan trække sig tilbage fra trafik og den dertilhørende støj, hvor familier ikke skal være bekymrede for deres børns umiddelbare færden pga. biler og anden trafik. Udover at være velbesøgt af beboerne og andre i nærmiljøet, er gården også hjemsted for fugleliv og pindsvin og bidrager til biodiversiteten i Københavns Kommune.

Jeg ønsker at gården vil blive fredet, så alle os der holder af den og benytter den dagligt, fortsat kan få glæde af den.