Høringssvar vedrørende Skitseforslag for Kastelsvej

Oprettet: 31. august 2023
Svarnummer:
36

Indsendt af

Rebecca Bolt Ettlinger

Postnr.

2100

By

København Ø

Høringssvar

Som medlem af arbejdsgruppen, der foreslog dette projekt til kommunen, bakker jeg fuldt op om det. Det vil være skønt med en grøn oase på vejen, hvor vi får mulighed for at lade op i solen uden at kigge enten ind i en skyggefuld væg eller ind i en masse parkerede biler. Jeg er især fan af planen om kanter, der kan klatres på, og bænke/siddemuligheder på vejens sydside orienteret mod vest, samt bænke på vejens nordside orienteret mod syd og vest.
Selvom jeg elsker træer, mener jeg, det er vigtigt, at der ikke plantes træer, der for alvor bliver store, da solen er noget af det, der gør pladsen så dejlig. Til gengæld vil jeg støtte op om dem, der foreslår hjemmehørende beplantning og gerne buske og/eller småtræer med blomster og spiselig frugt. Jeg ønsker mig samtidig mulighed for flere gadehaver, som vi lokale kan passe - det kan sænke omkostningerne ved vedligehold lidt og skaber glæde for os, der bor her. Mit sidste ønske er adgang til vand - allerhelst både til biodiversitet, børn og vanding, men vigtigst til biodiversiteten.

Jeg håber virkelig, at dette projekt bliver til noget, og håber også, at staten, som ejer skolens grund, kan involveres for at skabe sammenhæng med den halvtriste brostensplads omkring statuen og den lille forspildte lommepark ved børnehaven (områderne, der flankerer Asger Holms Vej). Ved børnehaven skal der i princippet bare fjernes et hegn og lidt buske for at skabe en skøn grøn plet.  
I forhold til parkering har vi i arbejdsgruppen foreslået, at der kunne etableres skråparkering i Kristianiagades nordside.