Københavns Kommune får ny høringsportal

 

I slutningen af året bliver høringsportalen opdateret og du skal fremover logge på MitID eller med ErhvervsID for at indgive høringssvar.  
Abonnerer du på nyhedsbrevet, vil der være en periode, hvor du ikke automatisk får besked om nye høringer. Følg derfor med i aktuelle høringer her på siden.
 

Høringssvar vedrørende Administrationsgrundlag for Udeservering

Oprettet: 29. juni 2023
Svarnummer:
612

Indsendt af

Annsophie Østergaard Jensen

Virksomhed / organisation

Sørens Værtshus

Postnr.

2300

By

København S

Høringssvar

STOP STOP STOP!!!

Restaurationsbranchen og barer har kæmpet en ulidelig kamp siden covid19 på det økonomiske aspekt. Dette nye forslag vil sætte baglås på al økonomi og fremgang, som denne branche giver både vores befolkning men til dels også vores turistbranche. 

At lukke klokken 22.00 i Danmarks hovedstad er fuldstændig UHØRT!

Det vil påvirke vores kultur, arbejdsmarked og økonomi markant. 

At sidde udenfor og nyde en øl eller al andet man ellers kan få er til dels noget alle i alle aldre nyder, og også noget der skaber kultur og fællesskaber på kryds og tværs af menneske grupper. 

Der gives frihed under ansvar til de mennesker, som sidder og nyder både mad og drikke. De retningslinjer, der gør sig gældende nu, har jo fungeret i alle år?

Hvis vi vælger at dette tiltag skal gå i brug, så skal vi også indstille os på mere støj, en uren by og politiet som vores dørmænd. 

Det går simpelthen bare ikke.