Høringssvar vedrørende Administrationsgrundlag for Udeservering

Oprettet: 19. juni 2023
Svarnummer:
409

Indsendt af

Sune Wøller

Postnr.

2100

By

København Ø

Høringssvar

Problemet med dødsdruk i Gothersgade, Vestergade, og andre belastede områder løses ikke med dette fuldstændigt vanvittige forslag. Dette forslag vil gøre København til en endnu tom og spøgelsesagtig by i forhold til det civiliserede liv der er i f.eks.paris eller madrid eller andre storbyer, hvor man godt kan finde ud af at nyde livet uden at drikke sig i hegnet uden opkast i gaden, osv.

Vedtages forslaget vil gaderne endnu mere blive forbeholdt de teenagere (og lignende), der stangstive forlader discountbarerne. Dette forhold vil skabe mere utryghed, ikke det modsatte. Vi har et uciviliseret forhold til alkohol i danmark men det løses ikke med denne løsning, tværtimod vil dette skubbe os i den forkerte retning.

Vi skal have flere gode steder med udeservering, og vi skal have flere i andre aldersgrupper en 16-29 til at gå ud og være en del af livet i de københavnske gader.

Luk discountbarerne gerne med hård lovændring der giver mulighed for at gribe ind lokalt - men skab samtidigt grobund for flere kvalitetssteder. Regulering af særlige problemgader - ja. Men lukning af alt liv efter kl. 22? Vanvittigt.

Jeg føler mig hensat til østeuropa før murens fald, eller sverige i 80'erne. Jamen altså, hvad pokker tænker de på inde på rådhuset?