Høringssvar vedrørende Administrationsgrundlag for Udeservering

Oprettet: 9. juni 2023
Svarnummer:
224

Indsendt af

Jacob Merkel

Postnr.

2650

By

Hvidovre

Høringssvar

Kære Københavns kommune

Jeg er virkelig uforstående overfor den ramme I har opstillet omkring udeservering. Jeg kan ikke begribe at vil have caféer, restauranter, barer osv til at lukke for udeservering kl 22. Ud over modgang da covid-19 indtraf, har denne branche været hårdt ramt af mange forskellige udfordringer, og nu vil I som kommune spænde mere ben og måske være med til at få flere konkurser, da I fjerner en mulighed for en avance som denne branche lever af. Det er så væsentlige timer som I nu har magten over. I disse timer fra kl 22-00, er der mulighed for at skabe et lille overskud, så levevejen for disse ofte små virksomheder lever af.

beboere der har valgt at bosætte sig lige præcis i indre København har valgt at bo der på godt og ondt, og måske netop på baggrund af det pulserende liv og leben der huserer der. Jeg begriber ikke at så få mennesker skal kunne bestemme over er eksistensgrundlag for en hel branche.

vær sød at genoverveje beslutningen og tænk på den hårdt ramte branche som lever af at skabe god stemning, puls og grundlag for større turisme og derved indtjening til Københavns kommune.

lad caféer , restauranter og bare bevare deres udeservering til kl 00!

mvh Jacob Merkel