Høringssvar vedrørende Krimsvej II - lokalplan 628

Oprettet: 26. januar 2023
Svarnummer:
19

Indsendt af

Kurt Rude Olsen

Postnr.

2300

By

København S

Høringssvar

Indsigelse mod væsentlige ændringer i lokalplanforslag Krimsvej II 

 
 
Indledningsvis vil undertegnede rette en generel bemærkning om det uacceptable og frustrerende i, at lokalplanerne for Amager Strandvej ikke er til at stole på. 
 
Vi flyttede ind i Strandgården 29. Maj 2017. Syd.
 
Påbegyndelse af renovering af en bevaringsværdig bygning Cavalet House som nu med mange fejl åbenbart skal lovlig gøres på trods af Planklagenævnets beslutning strider mod al fornuft og vi beboere skal bare finde os i, at Teknik-og Miljøforvaltningen den ene gang efter den anden fuldstændig gør som det passer bedst for TM.
Nu vil man igen bygge højere og tættere med alle de gener det medfører for beboere der har boet her i snart 6 år.
 
Vores lejligheder er blevet meget forringede på disse år. Udsigten med den ekstra etage på Cavalet House og hvor taghusene skulle være gennemsigtige, undskyld os hvor er de? TM kunne have fulgt bedre med i ombygningen, men der er sikkert andet, der ligger til grund derfor. Der er intet tilbage af den  oprindelige bygning selv om TM blev orienteret af beboere fra Strandgården.
 
Hvad så nu? 
Skal der være et højhus på 12 etager?
Hvor tæt kommer det til øvrig bebyggelse?
Forhåbentlig skal det ikke indeholde butikker/ liberalt erhverv. Der er masser af lokaler, der ikke kan lejes ud herude.
Hvad med de grønne områder mellem højhusene?
 
TM modtog i april 2017 indsigelse fra Strandgårdens formand med gode og uddybende argumenter Til høring om forslag til tillæg nr.2 til lokalplanforslag nr. 425 Krimsvej. 
TM sender det ene forslag efter det andet til høring, men I hører jo ikke efter jeres borgere. Alle ulovligheder herunder tidligere dispensationer forsøger TM at lovliggøre ved en ny lokalplan trods planklagenævnet  afgørelse. Det strider i den grad mod vores retsopfattelse
 
Hvad med en økonomisk kompensation som følge af mistet udsigt og som bliver endnu mere forringet med den nye lokalplan.
 
Mvh Grethe og Kurt Rude Olsen
Strandgården
Amager Strandvej 112 L 4 tv
2300 København S