Oprettet: 26. juli 2021
Svarnummer:
272

Indsendt af

Lars Bancher

Postnr.

2100

By

KøbenhavnØ

Høringssvar

Generelt støj fra råben og snakken fra udendørsservering, støj niveau på 60DB i stue ved åben vindue. Det er ligesom at have en festivalplads i 4 til 5 måneder uden for ens vinduer, dette kan vel ikke være rigtigt ?
Starter fra kl 18 og frem til 23:30 nu grundet corona, men de andre år frem til 02 nat.
Støjen har været støt stigende igennem flere år, og nu er smerte grænsen nået desværre, der er flere beboer i vores ejendom som tænker på at flytte, som har beboet vores kvarter igennem mange år.
Dette kan man vel ikke acceptere inde fra Københavns Komune ?.
Når man når ud i at Beboerne i området, fraflytter et ellers "før i tiden" et af Københavns dejligeste og fredeligeste områder at bo og opholde sig i.


Problemt ligger i at der ikke bliver skelnet mellem hvilken form for virksomhed man udsteder disse tilladelser til.

Der burde klart fremgå i søgningsprossen for udedørsbevillinger hvilken type af virksomhed det drejer sig om og ikke bare sige ok, til en bodega midt i et beboelses kvarter. Og så oven ikøbet give tilladelse til ekstra borde og bænke, ud over de almindelige gældende regler.

Dette kan ikke og vil ikke blive tolereret af beboerne i området, så hvis der ikke bliver taget aktion til indskærpelser over for dette, vil der blive rejst en sag imod støjgenerne og taget kontakt til diverse instanser i denne sag.

 

Håber på en snarlig afklaring på problemet.