Oprettet: 24. juli 2021
Svarnummer:
209

Indsendt af

Peter Schlebaum

Postnr.

2100

By

Copenhagen

Høringssvar

Som administrator i Facebook gruppen "Os mod nedlukningen af nattelivet i København" som i skrivende stund rummer 10400 medlemmer, så er vi glade for også at kunne bidrage i høringen.

Vi støtter selvfølgelig op om en trygt natteliv i København, men mener ikke dette skal gøre på bekostning af restaurationer, barer osv. Vi mener at en del af charmen ved lige oræcis København er at vi også har et livligt natteliv, hvor div. Musikarter også får lov at blomstre. Vi mener klart at vores glade natteliv bidrager til at turister tager turen til København, og ønsker at opleve hvordan danskerne/københavnerne hygger sig. Vi mener der skal ses på hvordan gaderne gøres trygge i de sene nattetimer og også hvor kan man bedre kan håndtere skrald og lign. 
Derfor ser vi gerne at nogle af de tiltag der nævnes i høringssvar nr. 87 kan støttes, og tænker desuden at man skal gøre politi/myndigheder mere synlige i gaderne om natten, og lade nattelivet leve på natklubber/restaurationer, hvor der er vagter som kan sørge for ro og orden.

håber meget vi ender ud med et forslag som ikke dræber byen totalt, så byen stadig vil være attraktiv for både unge og ældre.