Oprettet: 6. februar 2021
Svarnummer:
30

Indsendt af

Marianne Kromann

Postnr.

2200

By

København N

Høringssvar

Jeg flyttede til Nørrebro for 50 år siden, som 3 årig, med mine forældre og har boet her siden. Jeg har derfor også set udviklingen af broområderne, hvor man på Nørrebro for ca. 30-40 år siden, rev en masse gamle og meget slidte beboelsesejendomme ned, og opførte en masse nyt som man dengang syntes var godt, med badeværelser og altaner og åbne fælles gårdrum.

Hvor er det trist at læse og høre, at nogen nu vil bygge ny beboelse tæt op ad de ejendomme der ligger med lejligheder ud mod Hiort Lorenzensgade og Florsgade. Man behøver jo ikke at bygge så tæt, at det allerde eksisterende kommer til at ligge i skygge af et nyt højt etagebyggeri, når man nu kan undgå det. Vi skal for pokker da vel ikke til at bo lige så tæt som man gjorde i de gamle baghuse.

Og så det med parkeringspladserne. Det var så man sad og trådte sig selv over tæerne, under det online borgermøde, og hørte om dispensationen men 0 parkeringspladser til det nye byggeri og samtidig nedlæggelse af 12 eksisterende parkeringspladser. Hold nu op hvor er det åndsvagt. Jeg kan kun gentage det som mange andre har skrevet. Folk ligger og cirkler rundt i kvarteret for at finde en plads når de kommer hjem. Bruger benzin og forurener, og må ofte alligevel ende med at parkere ulovligt. Også selvom man har købt og betalt en beboerlicens. 

Kunne den sorte bygning bygges om til et P-hus? Det bliver også snart umuligt at finde en P-plads med mulighed for opladning af EL-biler.

Jeg glæder mig til der bliver endnu mere liv på Nuuks plads, og den gamle røde bygning åbnes. Jeg er rigtig spændt på at se hvad det ender med.

Pladsen imellem de to fredede bygninger kunne være et perfekt sted til alle mulige arrangementer som en åben plads. Det er der også allerede skrevet om i et af de andre høringssvar. Loppemarkeder, musik og torvedage, og mulighed for at det allerde eksisterende foreningsliv kunne vise sig lidt frem.