Oprettet: 26. november 2020
Svarnummer:
17

Indsendt af

Claus Jensen

Postnr.

2500

By

Valby

Høringssvar

Høringssvar, Kulbanevej Øst - lokalplanforslag

Jeg har med interesse læst lokalplanforslaget, der netop nu er i offentlig høring, og har i forlængelse heraf følgende bekymringspunkter, som jeg gerne ser sikret i det videre arbejde inden lokalplanens endelige vedtagelse:

- at ny bebyggelse og støjskærm ikke medfører, at støj fra jernbanen kastes videre over i det tilstødende villakvarter (Grundejerforeningen Søndervang (herefter benævnt "villakvarteret")).

- at de planlagte porte i bebyggelsen i delområde I ikke kommer til at fungere som lydsluser for støj fra jernbanen mod villakvarteret.

- at eksisterende såvel som nye ventilationsanlæg og øvrige tekniske installationer overholder gældende støjgrænser i skel til villakvarteret.

- at der under hensyntagen til indbliksmæssige gener i villakvarteret ikke tilføjes yderligere etager på bebyggelsen i delområde II.

- at eksisterende bebyggelse i delområde II skærmes mest muligt med grøn beplantning af hensyn til naboerne i villakvarteret. 

- at der som følge af det øgede parkeringspres (dels fra projektet præsenteret i lokalplanforslaget, dels fra udviklingen af Grønttorvet) gives tilladelse til at gennemføre private parkeringsordninger i villakvarteret. 

Med venlig hilsen

Claus Jensen