Oprettet: 8. november 2020
Svarnummer:
4

Indsendt af

Ronny Meyer-Holm Nielsen

Virksomhed / organisation

Ejerforeningen Retortvej 10

Postnr.

2500

By

Valby

Høringssvar

Vi vil  meget gerne opfordre til, at afstanden og højden ind mod ejerforeningen Retortvej 10 ændres, specielt med hensyn til de forslåede 3 etagers bygninger, da dette ikke virker til at tage højde for, at det bygges op mod villakvarter. Specielt vores ejerforenings bygninger på Retortvej 10 ligger i forvejen tæt på skel, hvor et 3 etagers byggeri vil give betragtelige indbliksgener. Her ville 2 etager være at foretrække i helheden og samtidig ikke spærre os helt inde mellem høje bygninger. Vores ejerforening ligger i udkanten af grundejerforeningen Søndervang ud mod Retortvej, hvor vi i forbindelse med byggeriet på Grønttorvet allerede har fået høje bygningerne som naboer, vi forudser at det planlagte nye byggeri, med særligt 3 etager og kun 7,5 meter fra skel, vil drukne vores små huse. 

 

Herudover syntes vi det er ærgeligt, at den grønne kile ind mod vores forening forsvinder, og vi ville elske at den kunne bevares. Denne skærmer mod indblik og er med til at give et indtryk af man rent faktisk bor i et villakvarter, selv med et kommende lejlighedsbyggeri på DXC-grunden. 

Hvis/når denne grønnekile forsvinder, bliver der utroligt åbent og et 3 meters hegn i skel, gør ikke meget kontra det forslåede 3 etagers byggeri lige op til vores huse.  

 

I skal være velkomne til at komme ud og se på forholdene omkring vores bolig, så i fysisk kan se, hvor overvældende og tæt et 3.etagers byggeri vil være.

 

På forhånd tak. 

 

Venlig hilsen

Ronny Meyer-Holm Nielsen

På vegne af Ejerforeningen Retortvej 10.