Oprettet: 8. oktober 2020
Svarnummer:
283

Indsendt af

Anya Cornelius

Postnr.

2500

By

Valby

Høringssvar

Bevar Amager Fælled.

Tror måske grunden til de(som det ser ud nu), kun under 300 høringssvar kan forklares ved, at det er nemt - og nemt at stå inde for at støtte Amager fælleds Venner, sætte et like på siden og dele det med sine venner, men straks mere omstændigt, at skulle formulere et fagligt funderet høringssvar der er gennemtænkt og gennemarbejdet, så modtagerne i Københavns kommune vil respektere det.

Jeg vil klart stemme imod mere bebyggelse af naturområderne på Amager fælled, men det er mere af “kærlighed til natur og dyreliv” uanset hvor det er. Jeg har ikke personligt viden eller oplevelser omkring hvilke arter af dyr og planter der vil uddø ved bebyggelse (altså hvis ikke Nikolaj Kirk  og andre havde taget smukke fotos og skrevet beskrivelser) , men jeg mener naturen og dyrelivet har en værdi i sig selv og ikke kun for vores skyld bør bevares, så vi kan koble af, oplade , give vores børn oplevelser der sætter spor  , lade os inspirere og trække vejret på en anden måde - men ligeså meget tænke på hvilket kæmpe ansvar og magt, der ligger hos os mennesker i forhold til naturen i sig selv.

For mig lyder det som magtmisbrug at man vælger i en ‘grøn omstillingsbølge’, at holde fast i planer om bebyggelse på allerede smukke, rekreative, artsrige og grønne områder og samtidig med den anden hånd, love flere grønne områder. Til Frank Jensen og jer der har magten : Byg dog der, hvor der i forvejen er by og lad de grønne områder stå, så livet i naturen kan gå sin gang i fred og husk venligst på det kæmpe ansvar der ligger på jeres skuldre