Københavns Kommune får ny høringsportal
I slutningen af året bliver høringsportalen opdateret og du skal fremover logge på MitID eller med ErhvervsID for at indgive høringssvar.
Abonnerer du på nyhedsbrevet, vil der være en periode, hvor du ikke automatisk får besked om nye høringer. Følg derfor med i aktuelle høringer her på siden.
Høringssvar vedrørende Vejlands Kvarter - lokalplan 599, kommuneplantillæg nr. 4 og miljørapporter
Indsendt af
Postnr.
By
Høringssvar
Hej Københavns Kommune
Kan københavns kommune hjælpe med at oplyse om de forudsætninger der er for det nye nybyggeri og som der er for at tilsikre de medarbejdere der skal bygge på Amager fælled for at deres liv ære og velfærd er tilsikret, når det er at der kan forekomme rester efter aumunitation, kemikalier, metan gasser m.m. og som kan give eksplosions fare under et byggeri?
Hvordan forholder københavns kommune sig til at man i nybyggeriet på Amager fælled ikke renser den forurenede jord, inden man bebygger på jorden, når der er aftalt i jeres klimaplan at man VIL tilsikre livskvalitet for beboerne, skal livskvalitet forstås at man har livskvalitet, når der er skorstene med metan gas der puster ud ved siden af mit hjem? Eller når det er at den tidligere granat trykkes så den eksplodere under mit hus? Eller når nogle af alle de andre gift stoffer siver op under og ind i mit hus mens mine børn sover?
Hvordan skal jeg som borger i København kommune forstå at når man i klimaplanen mod 2025 skriver således " København som storby og hovedstad må og vil tage medansvar for klimaet " og man så samtidigt fjerner et stort natur område ved et nybyggeri på Amager Fælled?
Hvordan skal jeg forstå klimaplanen 2025, og i forbindelse med nybyggeriet på Amager fælled at man affreder et område man allerede har fredet?
Hvordan tolker Københavns kommune nybyggeriet på Amager fælled set i forhold til kommunenns egen klimplan, når man med et nybyggeri vil udryde fredet dyrearter og som er på EU lister over fredet dyrearter, dette strider vil også i mod københavns kommune egen tilgang i forhold til de ånde huller der er i købnehavn.
Hvordan vil københavns kommune leve op til at nedsætte co2 ved nybyggeriet på Amager Fælled, når det er at man fjerne natur der er med til at optage og nedbryde Co2? Dette strider vel også i mod Københavns kommune egen klimaplan?
Hvordan forholder københavns kommune sig over for klimaplanen "at det er muligt at skabe vækst og udvikling, samtidig med at CO2-udledningen reduceres." når det er at man vil bygge en cykelsti på tværs af Amagerfællede med belysning og asfaltere den med skade virkning på den eksisterende natur og dyr, skal man forstå at dette er den tilgang og måde man skaber udvikling på ?
Jeg ser frem til at høre fra jer
MVH
Jan Thygesen