Luftfoto af lokalplanområdet Teglværkshavnen tillæg 11

Teglværkshavnen tillæg 11 - lokalplan 310-11

Lokalplantillægget gør det muligt at opføre en grundskole og et parkeringshus med idrætshal ovenpå.

Høringsfrist:

2. januar 2020
Indsendt af:
Martin A. Dahlerup
Dato: 2. januar 2020
Svarnummer:
8
Vedhæftede filer: 1
Virksomhed / Organisation :
Over Byen Arkitekter
By:
København S
Postnr.:
2300
Se venligst vedhæftede dokument.
Læs høringssvar fra Martin A. Dahlerup
Indsendt af:
Kgs. Enghave Lokaludvalg
Dato: 23. december 2019
Svarnummer:
7
Vedhæftede filer: 1
By:
Kbh SV
Postnr.:
2450
Se vedlagte høringssvar fra Kgs. Enghave Lokaludvalg
Læs høringssvar fra Kgs. Enghave Lokaludvalg
Indsendt af:
Simon Halifax
Dato: 18. december 2019
Svarnummer:
6
By:
København SV
Postnr.:
2450
Jeg synes som udgangspunkt at lokalplantillægget ser fornuftigt ud, men jeg synes man er ved at misse en helt unik mulighed for at reducere biltrafikken ind mod byen. Sluseholmen ligger på et helt specielt sted ved indfaldsvejene fra motorvejen og får samtidig en metrostation ca. samtidig med, at byggeriet her vil stå færdigt. Jeg synes derfor i stedet for blot at bygge et parkeringshus, der kompenserer for de parkeringspladser til Nauticon man inddrager, samtidig graver ud og bygger parkeringskælder under byggeriet. Det vil gøre det til et attraktivt sted for pendlere, der nu kører hele vejen langs Sjællandsbroen og ind i Indre By, at parkere deres biler for at tage metroen i stedet. Det vil derfor både reducere biltrafikken hele vejen ind i byen og samtidig give flere passagerer til en metroafgrening, der ellers næsten kun vil blive brugt af os der bor i området. Jeg håber virkelig, at man tænker det her ind når man nu har en enestående mulighed for at udvikle et område, der både er meget stationsnært og samtidig ligger klods op af en indfaldsvej. Sluseholmen og Ny Ellebjerg er praktisk talt de eneste steder, hvor det kan lade sig gøre, så hvis man ønsker at begrænse biltrafikken ind i byen, er det jo helt oplagt at udnytte. Dette gælder både når Strømmen ved Ny Ellebjerg skal have ny lokalplan, men det samme for området lige ved metropladsen på Sluseholmen, hvor et nyt lokalplantillæg vel er på vej. Desuden har man hele området ved Bådehavnsgade nord for jernbanen. Det er et meget stort antal biler man kunne placere uden for byen i stedet for at lade dem blive en del af trængslen. Jeg håber, at man vil tænke det ind i hele den fremtidige planlægning af området hernede, ellers skal jeg nok minde om det igen, når der forelægger et tillæg for metropladsen samt en lokalplan for Bådehavnsgade Nord.
Læs høringssvar fra Simon Halifax
Indsendt af:
Pia Jørgensen
Dato: 24. november 2019
Svarnummer:
5
By:
København SV
Postnr.:
2450
Planerne ser gode og og jeg støtter dem, som de er. Jeg er enig i at p-pladserne skal være offentligt tilgængelige.
Læs høringssvar fra Pia Jørgensen
Indsendt af:
Metroselskabet I/S
Dato: 15. november 2019
Svarnummer:
4
Vedhæftede filer: 1
Virksomhed / Organisation :
Metroselskabet I/S
By:
København S
Postnr.:
2300
Se venligst vedhæftede bilag.
Læs høringssvar fra Metroselskabet I/S
Indsendt af:
Banedanmark
Dato: 14. november 2019
Svarnummer:
3
By:
København SV
Postnr.:
2450
Til Københavns Kommune Banedanmark har via abonnementet på Plandata fået besked om jeres fremlagte forslag til tillæg 11, lokalplan 310, for "Teglværkshavnen". Vi skal for god ordens skyld oplyse, at vi ikke har bemærkninger til forslaget. Banedanmark er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi modtager om dig. Læs mere om vores persondatapolitik på banedanmark.dk. Hvis du sender følsomme eller fortrolige oplysninger til os, opfordrer vi til, at du bruger din digitale postkasse på borger.dk eller virk.dk Christian Granzow Holm Studentermedhjælper Banedanmark Arealer & Forvaltningsmyndighed Vasbygade 10 2450 København cghl@bane.dk www.banedanmark.dk
Læs høringssvar fra Banedanmark
Indsendt af:
Morten Stryhn
Dato: 7. november 2019
Svarnummer:
2
By:
København SV
Postnr.:
2450
Ang parkeringshuset, fremgår det ikke i forslaget om det bliver et offentligt p-hus med mulighed for at gæster til området kan parkere, eller om parkeringen kun er tilgængelig for brugere af Nauticon og skolen. Vi mangler pladser i området, så det bør være et krav, at pladserne som minimum kan bruges af områdets beboere og gæster udenfor normal arbejdstid (man-fre 18-08 og hele weekenden samt helligdage). Pt er det ikke muligt at benytte Nauticons p-plads og derfor står de tomme hele aftenen, natten og i weekenden, mens beboere og gæster holder ulovligt og til gene i resten af området.
Læs høringssvar fra Morten Stryhn
Indsendt af:
Helena
Dato: 7. november 2019
Svarnummer:
1
By:
København
Postnr.:
2450
Jeg vil være meget tilfreds hvis dette forslag kommer igennem. Sådan som forholdene med parkering er nu er ikke optimal, hvis man har gæster eller arrangementer. Jeg støtter derfor op med glæde om, at der kunne komme et parkerings hus, samt de grønne omgivelser.
Læs høringssvar fra Helena