Pumpestationen - lokalplanforslag

Lokalplanen vil muliggøre en pumpestation mellem Kalvebod Brygge 45 og 47, som er en del af et større underjordisk skybrudsanlæg.

Høringsfrist:

19. november 2019
Indsendt af:
Philip
Dato: 15. october 2019
Svarnummer:
3
By:
Frederiksberg
Postnr.:
1853
Kære politikkere, Husk venligst på, at sådanne bygninger er særligt udsat for graffiti. Man bør overveje hvorvidt man kan undgå graffiti, ved at sætte klatreplanter op på siden af bygningen.
Læs høringssvar fra Philip
Indsendt af:
Metroselskabet I/S
Dato: 7. october 2019
Svarnummer:
2
Vedhæftede filer: 1
Virksomhed / Organisation :
Metroselskabet I/S
By:
København S
Postnr.:
2300
Se venligst vedhæftede bilag.
Læs høringssvar fra Metroselskabet I/S
Indsendt af:
Banedanmark
Dato: 3. october 2019
Svarnummer:
1
By:
København SV
Postnr.:
2450
Til Københavns Kommune Banedanmark har via abonnementet på Plandata fået besked om jeres fremlagte forslag til lokalplan for "Pumpestation mellem Kalvebod Brygge 45 og 47". Vi skal for god ordens skyld oplyse, at vi ikke har bemærkninger til forslaget. Banedanmark er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi modtager om dig. Læs mere om vores persondatapolitik på banedanmark.dk. Hvis du sender følsomme eller fortrolige oplysninger til os, opfordrer vi til, at du bruger din digitale postkasse på borger.dk eller virk.dk Christian Granzow Holm Studentermedhjælper Banedanmark Arealer & Forvaltningsmyndighed Vasbygade 10 2450 København cghl@bane.dk www.banedanmark.dk
Læs høringssvar fra Banedanmark