Luftfoto af lokalplanområdet

Mozarts Plads - lokalplanforslag

Lokalplanen vil muliggøre ny udformning af Mozarts Plads i forbindelse med åbning af Sydhavnsmetroen.

Høringsfrist:

14. november 2019
Indsendt af:
Banedanmark
Dato: 14. october 2019
Svarnummer:
5
By:
København SV
Postnr.:
2450
Til Københavns Kommune Banedanmark har via abonnementet på Plandata fået besked om jeres fremlagte forslag til lokalplan 9647698 for "Mozarts Plads". Vi skal for god ordens skyld oplyse, at vi ikke har bemærkninger til forslaget. Banedanmark er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, vi modtager om dig. Læs mere om vores persondatapolitik på banedanmark.dk. Hvis du sender følsomme eller fortrolige oplysninger til os, opfordrer vi til, at du bruger din digitale postkasse på borger.dk eller virk.dk Christian Granzow Holm Studentermedhjælper Banedanmark Arealer & Forvaltningsmyndighed Vasbygade 10 2450 København cghl@bane.dk www.banedanmark.dk
Læs høringssvar fra Banedanmark
Indsendt af:
Malene Lohmann
Dato: 7. october 2019
Svarnummer:
4
By:
København SV
Postnr.:
2450
Kære Københavns Kommune Som tætteste nabo til vores nye Metro i Sydhavnen, nærmere bestemt, Mozarts Plads, er jeg en anelse bekymret over at se jeres plan med at fjerne 22 stk. Parkeringspladser og omdanne dem til cykelparkering. Jeg har stor forståelse for behovet for at kunne parkere sin cykel og hoppe på Metroen, men som beboer med bil i et i forevejen presset kvarter, med underskud af p-pladser, ser fremtiden godt nok sølle ud for os med bil. Jeg håber i vil tage dette til alvorlig efterretning. Med venlig hilsen Malene Lohmann
Læs høringssvar fra Malene Lohmann
Indsendt af:
JØRGEN VIENBERG
Dato: 7. october 2019
Svarnummer:
3
Vedhæftede filer: 2
By:
KØBENHAVN
Postnr.:
2450
I tilknytning med lokalplan for Mozarts Plads, har jeg med interesse gennemset forslag. Derved er der opstået en undren over forslagets udlægning, af pladsens topologi og indretning. Pladsen er tiltænkt som en plads for alle Sydhavnere. Men hvis øl-drikkere vil og skal søge tilbage til pladsen, er det en indlysende nødvendighed, at der indrettes et areal – et område, en plads der matcher deres adfærd og de løse hunde. Området kunne udstyres med et pissoir. De vil helst være lidt for sig selv, samles i en gruppe og sidde ved bænke og borde – tæt sammen – sludre og drikke øl. Gruppens størrelse kan sagtens blive op til +20 – 30 personer. Desuden ville det være berigende for pladsen, at springvand bevares – på en ny og central position på pladsen - og med en støjdæmpende diffus vanddyse. Et off. toilet på pladsen er en selvfølge.
Læs høringssvar fra JØRGEN VIENBERG
Indsendt af:
Henry V
Dato: 23. september 2019
Svarnummer:
2
Virksomhed / Organisation :
Henriette Vienberg
By:
Kbh sv
Postnr.:
2450
Vi ønsker bestemt vores springvand igen, dette er ikke med hvilket jeg synes er rigtig ærgerligt. Det bliver brugt rigtig meget om sommeren. Pas buske og træer ikke kommer til at dække pladsen for meget i højden med det miljø der befinder sig på pladsen.
Læs høringssvar fra Henry V
Indsendt af:
Lykke Elnif Bay
Dato: 21. september 2019
Svarnummer:
1
By:
København SV
Postnr.:
2450
Forslaget fra Arkitema Architects p.7 ser fint ud. Stort ønske om mange fine, grønne, solide Rådhusbænke og et springvand. Behov for mange affaldsspande.
Læs høringssvar fra Lykke Elnif Bay