Ny forskrift for bygge- og anlægsarbejder

Teknik- og Miljøudvalget og Borgerrepræsentationen har besluttet at sende ændringen af Københavns Kommunes forskrift for visse miljøforhold ved bygge- og anlægsarbejder i høring fra 14. juni til 14. juli 2012. Ændringen af forskriften skal gøre det muligt at udføre bygge- og anlægsaktiviteter i et længere tidsrum end det er tilfældet i dag. Den væsentligste ændring i forhold til den eksisterende forskrift er således, at arbejdstiden for støjende og støvende bygge- og anlægsarbejde udvides med en time på hverdage, så arbejdstiden bliver fra kl. 07.00 til kl. 19.00. Derudover bliver det som noget nyt muligt at arbejde på lørdage i tidsrummet kl. 08.00 – 17.00. Med ændringen lægges der dog op til, at særlige støjende aktiviteter som nedhamring af spuns m.v. stadig ikke kan finde sted om lørdagen.

Høringstype

Andet

Område

Hele byen

Tidsperiode for høringen

14. june 2012 til 14. july 2012

Sagsnummer

2012-17943

Indsendelsesfrist for høringssvar

14. july 2012

Høringen er lukket

Teknik- og Miljøudvalget og Borgerrepræsentationen har besluttet at sende ændringen af Københavns Kommunes forskrift for visse miljøforhold ved bygge- og anlægsarbejder i høring fra 14. juni til 14. juli 2012.
 
Ændringen af forskriften skal gøre det muligt at udføre bygge- og anlægsaktiviteter i et længere tidsrum end det er tilfældet i dag.
 
Den væsentligste ændring i forhold til den eksisterende forskrift er således, at arbejdstiden for støjende og støvende bygge- og anlægsarbejde udvides med en time på hverdage, så arbejdstiden bliver fra kl. 07.00 til kl. 19.00. Derudover bliver det som noget nyt muligt at arbejde på lørdage i tidsrummet kl. 08.00 – 17.00. Med ændringen lægges der dog op til, at særlige støjende aktiviteter som nedhamring af spuns m.v. stadig ikke kan finde sted om lørdagen.
 

Ansvarlig

Center for Miljø Københavns Kommune

Få nyt om høringer

Abonnér