Høringssvar vedrørende Godsbaneterrænet

Oprettet: 20. august 2021
Svarnummer:
23

Indsendt af

Anders Pedersen

Postnr.

2100

By

København Ø

Høringssvar

Hvis vi vil have et København, der skal være for alle, bruges af alle og ikke mindst være grønt, så skal vi gentænke hvordan vi bygger, skaber miljø og laver et rum, hvor vi alle kan være i - IKKE kun de der har råd og får eneret.

Bygger vi som i Ørestad/Vestamager og Nordhavn, får vi en masse bolig kvm, men hvor er miljøet, de grønne områder, og muligheden for vi alle kan være der? Bygger vi højhuse i Jernbanebyen er vi igen på vej til at lave skygge for resten af byen, bygge til eliten og ikke til den mangfoldighed, der snart uddør i København, med de sidste mange års byggerier! Det er NU i kære folkevalgte har chancen til at vise, at vi vil have noget anderledes, et fællesskab, måske en andelslandsby midt inde i København, hvor man ikke betaler for en skyskraber, men skal bidrage med hvem man er til et positivt, velkommende og varmt miljø, som vi kender det fra Brumleby. 

Vis nu I tør satse på en anderledes by, og ikke kun en by for eliten, der har boltret sig længe i såvel, Nordhavn og Sydhavnen - nu skal vi til at vise, hvilket København vi vil have om 3-5 år!