Oprettet: 24. oktober 2021
Svarnummer:
3

Indsendt af

katja brandt

Postnr.

1432

By

København K

Høringssvar

Vi naboer til byggeriet undrer os. Vi undrer os over at fælleshuset der nu bygges efter 8 år, skal ligge i udkanten af området, i byggefeltet mod syd. Det bør placeres det centralt i vores skønne område så der er let tilgang for alle os - ved placering i det nordlige byggefelt vil langt flere beboere, børn såvel som voksne, have bedre og let adgang til fælleslokalerne. Det vil være til gavn for fællesskabet og trivslen i området. Vi kunne lave biograf eller spil aftener i de mange lange mørke vinter eftermiddage og aftener. Det vil gøre området langt mere atraktivt, både for leje og ejer boliger. 

Derudover vil placering af børnehave ligeledes give meget mere mening i det norlige byggefelt, så der bliver en mere harmonisk og luftig "bymidte" - flyhangerens flotte akitektur vil ikke blive pakket ind og skæmmet på samme måde. Børneinsitutionen vil samtidig blive trukket væk fra vejen hvor der forventelig forsat og gennem en meget lang årrække vil være lastbilkørsel "en masse" mod Refshaleøen. Det er synd at børn skal have deres ude hverdag op af denne trafik. 

Vi naboer er meget kede af, at der placeres en "blok" midt i området. Den kommer til at skære området over og beboerene vil have meget bedre udsigt hvis deres boliger blev bygget på den sydlige grund. 

Har Vandkunstens akitekter - der oprindelig stod for at tegne området været involveret i denne proces? Det virker ikke gennetænkt trivsels og funktionsmæssigt, med den klods placeret midt i området.