Oprettet: 3. august 2020
Svarnummer:
3

Indsendt af

Bettina Laursen

Postnr.

2400

By

København

Høringssvar

Umiddelbart lyder det til at være en fin plan med at skabe bedre forbindelse mellem parkerne og flere ungdomsboliger for studerende.

Jeg kan dog ikke undlade at måtte udtrykke en bekymring for, at den trafik og derved kamp om parkeringspladser der må komme pga det øgede antal beboere i området, nu vil sprede sig ud over de omkringliggende boligområder, hvor der i forvejen er kamp om pladserne. Og faktisk opleves til at være blevet værre efter ordningen med tidsbegrænset parkering blev sat i værk.

Det er fint at stile efter grøn trafik med cykler og der er sket mange gode tiltag i den retning generelt i København. Det nytter dog ikke noget at nægte mennesker, der er afhængige af deres biler for at kunne komme til og fra arbejde m.m. at have plads til deres bil i nogenlunde nærheden af hvor de bor og kræve store summer for det. Det er naivt og vil skabe vrede og frustrationer i stedet for et godt samarbejde.

Jeg studser også meget over punktet om forurening og hvad der tillades. For ser man på antallet af radiomaster incl det kommende 5G der er sat op på de nuværende kollegiers tage, så stiller jeg mig meget spørgende til, hvad man definerer som forurening. 

For om man vil erkende det eller ej, så er der flere hundrede forskningsresultater der viser, at den stigende mængde stråling der er i vores samfund, er at betragte som et stigende forureningsproblem - og særligt med microbølgestrålingen som 5G jo er. 

Så nu hvor der skal skabes et tættere bebyggelsesområde må og bør dette tages i betragtning. Ellers risikerer vi at der skabes et område der vil stile mod en generel nedsat sundhedstilstand.

Med venlig hilsen

Bettina Laursen

Få nyt om høringer

Abonnér