Oprettet: 2. september 2020
Svarnummer:
30

Indsendt af

Lise Bülow

Postnr.

2500

By

Valby

Høringssvar

Jeg har følgende bekymringer omkring de nye planer for FLSmidth byggeriet. Især øget trafik i området hvor VIRKELIG mange børn løber rundt, samt sikring af bro over til Grøntorvet, da nuværende veje ved Gl. Køgelandevej ikke er optimalt for små børn, og absolut ikke tryghedsskabende ift. Kirsebærskolen.
 

1. Det er centralt for Valby Have, at trafikken ikke øges gennem beboelsesområdet. Dvs. det skal sikres, at trafikken ikke ledes gennem Buster Larsens Vej. Det anbefales derfor, at Buster Larsens Vej lukkes for gennemkørsel i begge retninger mellem Ib Schønbergs Alle og Poul Reumerts Vej. I stedet kan dette vejstykkes benyttes af børn til leg, men bibeholdes som en brandvej i tilfælde af dette skulle være nødvendigt.
2. Skolevejen for mange børn vil gå via stien mellem karre 5 og 6. Der henstillet til at trafikken fjernes fra dette område jf. ovenstående punkt A1, samt stien indeholder chikaner for cyklister således cykeltrafikken så vidt muligt holdes på cykelstien langs banen.
3. Gang og cykelbroen over banen er et vigtigt element der skal hjælpe til en sikker skolevej. Broen mellem Grønttorvet og FLS er vigtig for sammenhængen i Valby og skolevejen – specielt med de nye skoledistrikter.

Få nyt om høringer

Abonnér