Oprettet: 3. september 2020
Svarnummer:
31

Indsendt af

Anders Bo Jensen

Postnr.

2500

By

Valby

Høringssvar

Den nye, høje kontorfløj mod Vigerslev Allé vil fundamentalt ændre på udsigten blandt lejlighederne på den modsatte side af Vigerslev Alle. I Vinterhalvåret vil mange ejendomme/lejligheder henligge i mørke og ikke længere have sollys pga. den høje bygning foran.

Det må også formodes at vindforholdene omkring den store klods vil påvirke omgivelserne betydeligt samt beboerne omkring den høje bygning vil blive påvirket af lyset fra kontorerne, som jo kommer tættere på, som allerede fra det gamle gule højhus lyser op og kan ses langt væk i aften- og nattetimerne. 

Jeg vil derfor ønske at man begrænser højden på dette byggeri, for at begrænse generne på det omkringliggende eksisterende boligbyggeri.

Få nyt om høringer

Abonnér